Mit gondoltok arról, ha valaki pocakos képet tölt fel
magáról egy közösségi oldalra?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Még csak 4 hónapos terhes vagyok, de nagyon elgondolkodtam, hogy hogyan közöljem a távolabbi rokonokkal, ismerősökkel, hogy úton a második picúr. Gondoltam rá, hogy egyszerűen kiteszek magunkról egy képet, semmiképp nem UH-t... de az az igazság, hogy elméláztam, vajon ez mennyire visszatetsző, erről úgy gondolom, biztosan megoszlanak a vélemények...Szóval, kérdezlek titeket, mi ezekről a képekről a véleményetek...én akárhányszor látok ilyen képet, mindig melengeti a szívem, és úgy érzem, együtt tudok örülni, és átérzem a boldogságát, hisz tudom, hogy ez milyen szép dolog...csak hát sok a rosszmájú, irigy ember...ezért kérdezlek titeket erről...
Gondolom a családdal, közeli barátokkal személyesen közöltétek a hírt..
Azok meg, akikkel nem találkozol minden héten, szerintem nem annyira közeli ismerősök, hogy mindenkit személyesen kéne felkeresned, vagy esetleg telefonon.
Mi is a családtagoknak, közeli barátoknak, ismerősöknek személyesen mondtuk el, a többiekkel pedig én is a közösségi oldalra feltöltött pocakos képpel fogom tudatni az örömhírt.
Biztos vagyok abban, hogy az ismerőseim körében ez nem fog visszatetszést kiváltani. Ha meg valakiben mégis, akkor az az ő baja :))
31 hkm
2013. nov. 29. 13:14
12/26 anonim válasza:
Én a 12. heti ultrahang után feltöltöttem egy uh. képet. Így közöltem minden ismerősömmel. Rengetegen gratuláltak és ez jól esett nagyon. Ezek után folyamatosan töltögettem fel a pocakfotókat. Sokan kérdezgetik is, hogy mikor jön a következő. A 19. heti uh. képet is megosztottam. Most vagyok 29 hetes. Ha megszületik a pici, róla is posztolok ki majd képet. Én semmi rosszat nem találok ebben. Távol kerültem a szülőfalumtól így egy régi baráttal sem tudom tartani a személyes kontaktust. Sőt a rokonaimmal sem nagyon. Nekem ez a mód maradt, hogy megosszam velük azt, ami velem történik.
2013. nov. 29. 13:14
13/26 anonim válasza:
Engem sem az UH-s, sem a pocakos képek nem zavarnak. Mindegyiket szívesen nézem. Még a szülés után készült szalonképeseket is. Már amelyik olyan.
Sokkal jobban zavar, amikor valaki semmit nem tesz ki a gyerekről. Nekem olyan, mintha titkolná.
2013. nov. 29. 13:20
14/26 anonim válasza:
13. Van, aki azért nem tesz ki semmit a gyerekéről, mert fél az internet veszélyeitől, nehogy valahogy illetéktelenek kezébe jusson a kép. Van ilyen ismerősöm és bár én nem ilyen vagyok, teljesen megértem a mai beteg világban.
2013. nov. 29. 13:21
15/26 anonim válasza:
Tettem fel egy pocakos képet félidőben,alatta a baba nemével és hogy mikorra várjuk.Az első három hónapban csak a közeli családtagok és egy-két barát tudta a babát,ezzel a képpel tudattam azokkal is,akikkel nem vagyok napi kapcsolatban.Több képet nem tervezek,sem ultrahangot,majd egy képet,ha megszületett a baba még felteszek és ennyi.
2013. nov. 29. 13:22
16/26 anonim válasza:
Nekem mondjuk csak a 26. héttől látszott egyértelműen terhes hasnak a hasam, addig teljesen olyan volt, mintha csak hájas lenne. Ezért raktam ki UH képet, nem bírtam volna olyan sokáig várni, de akkor még eszembe sem jutott, hogy ez valakit zavarhat. A másodiknál már nem raknék ki. :)
2013. nov. 29. 13:23
17/26 anonim válasza:
Mikor még a kislányomat váruk nem voltam facebook tag, már csak a kórházból hazatérve tettem ki egy képet, hogy megszületett. Mikor a kisfiamat vártam én már nem voltam fent facebookon (hülyeségnek tartom így töröltettem magam), viszont férjem fent volt. Ő egy állatkertben sétálgatós képet rakott ki rólam (ott már huszonakárhány hetes terhes voltam, viszonylag nagy pocakkal) és a kislányomról ahogy sétálunk. A kép alá ezt írta "feleségem, kislányom és a kisfiam:)". Ebből mindenki tudta, hogy úton a második baba és hogy kisfiú lesz. Azóta kb. félévente kerül ki egy-egy kép a gyerekekről, bőven elég.
2013. nov. 29. 13:33
18/26 anonim válasza:
Szia.Én 19hetes vagyok.Nagy dilemmaba vagyok,nagyon szeretnék én is kitenni egy képet magunkról,de én azt hiszem megvarom a karácsonyt akkor úgy is lesz spontán kép.De amúgy én is szeretem megnézni más kismamas képét
2013. nov. 29. 13:42
19/26 anonim válasza:
Nah, gondoltam, hogy itt is megjelennek a lepontozgatók. Csak egyszer értenék meg, hogy a pontozás arra szolgál, hogy kiderüljön, hasznos vagy nem hasznos a válasz. Elmagyarázná nekem valaki, hogy egy ilyen kérdésnél, ahol a kérdező csak a véleményünkre kíváncsi, hogyan lehetne egy válasz hasznos vagy haszontalan? Szerintem sehogy, csak sajnos az IQ-juk a lepontozgatóknak nem túl magas. Szegénykék...
2013. nov. 29. 13:49
20/26 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet adtam...kivétel nélkül! Nem értem, miért kell lepontozni amúgy...biztos unatkoznak, vagy ha nem értenek egyet, akkor meg le lehet írni...hát igen, ez az internet szépsége, hogy lehet sunyiskodni, nem igaz?... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!