5 hét+5 naposan mit láthat a doki? Munkám miatt kaphattam ilyen korai időpontot?
Utolsó mensi febr 15-17.
Jövő hét szerdára kaptam időpontot, csütörtökön elutazok munka miatt pár napra (kocsival kb. 900km 2-3 nap alatt), lehet ezért hívott be előtte uh-ra?
Hát, úgy látszik ez mindenkinél más. Én egyáltalán nem szédülök, viszont egész nap émelygek, és semmi sem használ, nagyon rossz! Azért vigyázz a szédüléssel, írtad, hogy több ezer kilométert vezetsz havonta, szörnyű lehet!
Lényeg: minden rendben volt az UH-n, 14 mm, és hallottam a szívverést! Kicsit most megnyugodtam :) És találtam egy szimpatikus dokit, hozzá fogok járni terhesgondozásra, csak még nem tudom mennyit fog kérni. Te mikor mész UH-ra legközelebb?
Orulok neki, hogy minden rendben 😊
Szepen no a babad, vigyazz tovabbra is nagyon. Panaszaid a verezgetes elmult? Mikor mesz legkozelebb dokihoz?
Volt olyan nap, hogy nem mentem dolgozni, mert,annyira nem voltam jol. Vagy eljott a parom, es vezetett helyettem. Alkalmankent tud kivenni szabadnapot, hogu segitsen nekem.
En hetfon este megyek 19.45re dokihoz, akkor leszek 8+3napos. Olyan lassan telik az ido, varom, hogy lassam mennyit nott azota, es tudjam Minden rendben van. Csunyan megfaztam es beteg voltam mult heten. Remelem nem left baja a picimnek.
Szerintem, ha nem volt magas lázad, biztos nem lett baja a babának!Te is vigyázz magadra nagyon!
Hétfőn pont annyi hetes leszel, mint én ma, kíváncsi vagyok mekkora lesz a babátok? Majd írd meg, jó?
Én már mindent próbáltam émelygésre: jégszopogatás, fagyasztott gyümölcs, citromos víz, de semmi sem segít tartósan! A vérzés elmúlt, ilyen folyás-szerűség van még. És én is piszok sokat alszok...
Te gondolkodtál már azon, hogy meddig akarsz majd dolgozni?
November vegere vagyok kiirva, de a doki azt mondta, lehet atcsuszik december elso napjaira. En oktober 20ig tervezem, ha a vezetessel nem lesz condom. Havi6-7ezer km. Kotetlen munkaidoben dolgozok, emelnem nem kell. En bosszantani sose hagytam magam, stresszt nem szamottevo. Szerenxsere nagyon jol keresek, es kiakarok huzni sokaig, vegere persze mar nagyon lightosan.
Mindenkeppen irok, hogy uh utan. Amugy lazam nem volt, csak rengeteget fujtam az orrom, meg erosen kohogtem, es rossz volt a hasamnak.
Inkább viccesek voltak a telefon miatti elírásaid, és így is értettem, nyugi.
Azért, nem semmi, hogy ennyit vezetsz! De ha vigyázol magadra, akkor tényleg érdemes viszonylag sokáig dolgozni, a hülye pénz miatt! Én sajnos nem keresek annyira jól, szóval örökös aggodalom forrása, hogy jut-e mindenre elég pénz... Kb. november közepén fogok szülni, de szeptembertől szerintem már nem megyek dolgozni, mert gyerekekkel foglalkozom, sokszor betegek, és elég nagy a munka közbeni stressz is.
Várom nagyon a hétfői híreidet :)
Szia, minden rendben volt uh-n. 12mm, ugyesen dobog a kicsi szive. Csak egy honap mulva kell mennen legkozelebb. Vedonot is felkeresem, eddig nem voltam még. Fel is vettem videora az uh-t.
Hogyan kell privatot irni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!