Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hét+5 naposan mit láthat a...

5 hét+5 naposan mit láthat a doki? Munkám miatt kaphattam ilyen korai időpontot?

Figyelt kérdés

Utolsó mensi febr 15-17.

Jövő hét szerdára kaptam időpontot, csütörtökön elutazok munka miatt pár napra (kocsival kb. 900km 2-3 nap alatt), lehet ezért hívott be előtte uh-ra?

2014. márc. 19. 10:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Én is, gondolhatod! Remélem mindkettőnkkel minden rendben lesz :)Te hogy érzed magad?
2014. márc. 23. 13:58
 12/39 A kérdező kommentje:
Este nagyon hamar elalszok, 11 helyett már kb 9kor. Napközben néha megszédülök, meg hányinger, de hányni nem hányok. Te érzel vmit? Ja és szoktam érezni a hasam, hogy feszeget meg szúr néha. De nem görcsöl.
2014. márc. 23. 15:27
 13/39 anonim ***** válasza:
Én is nagyon fáradt vagyok! De a héten táppénzen voltam, nem mertem kockáztatni a barnázás/vérezgetés miatt, szóval ezért is izgulok extrán hogy mit mutat majd a szerdai ultrahang. Én is émelygek, van hogy egész nap (tök rossz), meg szédülök, és nagyon fájnak a melleim, néha úgy érzem letépem a pólómat... És vagy isteni finom íze van az ételeknek, vagy rá se tudok nézni. Ja, és a szaglásom esküszöm, hogy kiélesedett :) Ti fiút szeretnétek vagy lányt?
2014. márc. 23. 17:21
 14/39 A kérdező kommentje:
Én mindig kisfiút szerettem volna, de most, hogy itt van a hasamban.... már teljesen mindegy, csak rendben legyen minden. Nem is értem, hogy változott meg bennem ez a dolog.
2014. márc. 24. 07:15
 15/39 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, hogy mindegy, csak egészséges legyen! De nálunk azért a párom inkább fiút, én inkább lányt szeretnék :)
2014. márc. 24. 17:27
 16/39 A kérdező kommentje:

4mm petezsaknak imponáló felritkulas lathato. Azt mondta a doki, hogy kesobb volt peteeresem, mert visszaneztuk az előző havi peteereskoveto új leletet.

Megnyugtatott, hogy minden rendben. Jovo hétre megint vissza hívott.

Neked mit mondtak?

2014. márc. 26. 09:29
 17/39 anonim ***** válasza:

Ez jól hangzik. Akkor jövő héten lehet már látjátok a szívverést is :) Kicsit megnyugodtál hogy látták?

Képzeld mi 6 hét 3 naposak vagyunk és 5,3 mm élő embriócsomót látott a doki! Alig hiszem el! Már majdnem egy éve várunk rá!

Amúgy te hogy vagy? Én egész reggel hánytam. Feltétlen írj majd jövő héten is, hogy mi volt. Ti mióta terveztétek? Bocs, hogy ennyit kérdezek, csak kíváncsi vagyok más hogy van ezekkel...

2014. márc. 26. 13:45
 18/39 anonim ***** válasza:
Ja, és ha később volt a peteérésed, akkor a 4 mm felritkulás szerintem teljesen jó!
2014. márc. 26. 13:46
 19/39 A kérdező kommentje:

November ota próbálkozunk, tehat hamar sikerult :)

Gratulalok Nektek én is! Vigyázz magadra nagyon!

irok én is jovo héten!

2014. márc. 26. 14:22
 20/39 A kérdező kommentje:

Nem lenne korai a szivhang jovo héten?

nagyon szeretném, de nem elem bele magam

2014. márc. 26. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!