5 hét+5 naposan mit láthat a doki? Munkám miatt kaphattam ilyen korai időpontot?
Utolsó mensi febr 15-17.
Jövő hét szerdára kaptam időpontot, csütörtökön elutazok munka miatt pár napra (kocsival kb. 900km 2-3 nap alatt), lehet ezért hívott be előtte uh-ra?
4mm petezsaknak imponáló felritkulas lathato. Azt mondta a doki, hogy kesobb volt peteeresem, mert visszaneztuk az előző havi peteereskoveto új leletet.
Megnyugtatott, hogy minden rendben. Jovo hétre megint vissza hívott.
Neked mit mondtak?
Ez jól hangzik. Akkor jövő héten lehet már látjátok a szívverést is :) Kicsit megnyugodtál hogy látták?
Képzeld mi 6 hét 3 naposak vagyunk és 5,3 mm élő embriócsomót látott a doki! Alig hiszem el! Már majdnem egy éve várunk rá!
Amúgy te hogy vagy? Én egész reggel hánytam. Feltétlen írj majd jövő héten is, hogy mi volt. Ti mióta terveztétek? Bocs, hogy ennyit kérdezek, csak kíváncsi vagyok más hogy van ezekkel...
November ota próbálkozunk, tehat hamar sikerult :)
Gratulalok Nektek én is! Vigyázz magadra nagyon!
irok én is jovo héten!
Nem lenne korai a szivhang jovo héten?
nagyon szeretném, de nem elem bele magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!