14 hetes uh-on a doki kislányt mondott, hihetek neki? Nem korai ez még, hogy megállapítsa?
Hát én 4 gyereket szültem,de ez még korai.
A fiúkat előbb mondják meg 16-től...
Az első lányomat csak 8 hónapos mondták tutira,hogy lány.A másodikat félidősen tudtuk meg.A többiek fiúk lettek,de őket hamar.A 4d-s ultrahangon is volt már olyan vagy 4-szer is,hogy az elején félrenézték,nekem a szonográfus hölgy mondta,aki csinálta nekünk.
Szia!
Nálunk az első várandósság alatt a 12.,18.,26., héten bvégig fiút mondtak!32 htesen kórházban feküdtem,és ott csinálták az Uh-t és kedvesen mondta a doktornő,hogy milyen szépen látszik a baba méhe...
Hátmeglepődtünk! :)Szóval kislány lett!
Most a másodiknál,14 hetesen úgy mondta a dokim,ha fiú lenne ott már látnunk kellene valamit!Aztán sanos 19 hetesen megint kórház lett :( ÉS ott 2 naponta néztek minket UH-val és minden orvos lányt mondott!Szerintem ezt már vehetem készpénznek!
Ti is azért még ne éljétek bele magatokat,majd a 18. hét körül már pontosabbat tudnak mondani!
2 éves kislány és 26 hetes pocakcsajszi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!