Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes uh-on a doki kislányt...

14 hetes uh-on a doki kislányt mondott, hihetek neki? Nem korai ez még, hogy megállapítsa?

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vedd készpénznek. Még korai is, meg a kislányokból még könnyen lesznek kisfiúk.
2012. jan. 31. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 4 gyereket szültem,de ez még korai.

A fiúkat előbb mondják meg 16-től...

Az első lányomat csak 8 hónapos mondták tutira,hogy lány.A másodikat félidősen tudtuk meg.A többiek fiúk lettek,de őket hamar.A 4d-s ultrahangon is volt már olyan vagy 4-szer is,hogy az elején félrenézték,nekem a szonográfus hölgy mondta,aki csinálta nekünk.

2012. jan. 31. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk az első várandósság alatt a 12.,18.,26., héten bvégig fiút mondtak!32 htesen kórházban feküdtem,és ott csinálták az Uh-t és kedvesen mondta a doktornő,hogy milyen szépen látszik a baba méhe...

Hátmeglepődtünk! :)Szóval kislány lett!

Most a másodiknál,14 hetesen úgy mondta a dokim,ha fiú lenne ott már látnunk kellene valamit!Aztán sanos 19 hetesen megint kórház lett :( ÉS ott 2 naponta néztek minket UH-val és minden orvos lányt mondott!Szerintem ezt már vehetem készpénznek!

Ti is azért még ne éljétek bele magatokat,majd a 18. hét körül már pontosabbat tudnak mondani!

2 éves kislány és 26 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. jan. 31. 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.2 éves iker fiaim vannak,reménykedek azért benne,de a lényeg egészséges legyen!
2012. jan. 31. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!