5 hét+5 naposan mit láthat a doki? Munkám miatt kaphattam ilyen korai időpontot?
Utolsó mensi febr 15-17.
Jövő hét szerdára kaptam időpontot, csütörtökön elutazok munka miatt pár napra (kocsival kb. 900km 2-3 nap alatt), lehet ezért hívott be előtte uh-ra?
Persze, ne éld bele magad, azért írtam én is, hogy lehet. A dokid tudja a legjobban, főleg ha követtétek is a peteérést (nekem olyan még sosem volt), és ha ő azt mondja rendben van amit látott, a 4 mm "petezsáknak látszó tárgy" :) akkor ne aggódj. Ha mégse látnátok, akkor meg majd egy hét múlva már tuti fogjátok!
Képzeld, legközelebb csak a 12 hetes UH-ra kell mennem, majd elájultam, amikor mondták, hogy akkor most 5 hétig semmilyen vizsgálat nem lesz, a legkritikusabb időszakban! Szerintem a 10, héten elmegyek egy magándokihoz, hogy nézzen rá... Biztos ami biztos.
Holnap utazol el, ahogy a kérdésben írtad? Azért vigyázz magadra :D
2*1 utrogestant hasznalok. Nekem kímélő életmódot javasolt, táppénzre nem kell mennem. Szerda este vagy csütörtök reggel megyek uh-ra vissza az orvosomhoz.
Orulok, hogy megosztottad a tapasztalatodat. Segitett
Voltam uh-n. Szepen nott azota, van szikholyag, es ébrényi pulzálás lathato, embrio alig 1mm 😊
Te hogy vagy?
Jaj de jó, de örülök! Csak így tovább kismama :)
Én totál bizonytalan vagyok, hogy mi történik odabent. Még mindig barnázok, néha kis vér, de nem nagyon lehet vele mit csinálni. Jövő hét szerdán megint megyek UH-ra, szoríts hogy minden rendben legyen a babával! A terhes tüneteim elég durvák, szinte minden nap hányok... Te hogy érzed magad?
Holnap elutazunk 4 napra a Mátrába, azt már nagyon várom :)
Tegnap hanytam eloszor, ma masodszor. Tegnap vezetes kozben jott ram, delre kellett allnom, es zacskoba hanytam. Havi 6ezer km-t vezetek...
Biztos nagyon jo lesz az utatok, szep idotoltest kivanok. Majd irj jovoheti uh utan mindenkeppen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!