Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hét+5 naposan mit láthat a...

5 hét+5 naposan mit láthat a doki? Munkám miatt kaphattam ilyen korai időpontot?

Figyelt kérdés

Utolsó mensi febr 15-17.

Jövő hét szerdára kaptam időpontot, csütörtökön elutazok munka miatt pár napra (kocsival kb. 900km 2-3 nap alatt), lehet ezért hívott be előtte uh-ra?

2014. márc. 19. 10:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Persze, ne éld bele magad, azért írtam én is, hogy lehet. A dokid tudja a legjobban, főleg ha követtétek is a peteérést (nekem olyan még sosem volt), és ha ő azt mondja rendben van amit látott, a 4 mm "petezsáknak látszó tárgy" :) akkor ne aggódj. Ha mégse látnátok, akkor meg majd egy hét múlva már tuti fogjátok!

Képzeld, legközelebb csak a 12 hetes UH-ra kell mennem, majd elájultam, amikor mondták, hogy akkor most 5 hétig semmilyen vizsgálat nem lesz, a legkritikusabb időszakban! Szerintem a 10, héten elmegyek egy magándokihoz, hogy nézzen rá... Biztos ami biztos.

Holnap utazol el, ahogy a kérdésben írtad? Azért vigyázz magadra :D

2014. márc. 26. 17:06
 22/39 A kérdező kommentje:
Be kellett mennem barnazas miatt a korhazba, kaptam utrogestant.
2014. márc. 28. 20:56
 23/39 anonim ***** válasza:
Figyelj, én két hete vérzek/barnázok, senki nem tudja mitől, de a babának volt szívhangja, szóval jól van egyenlőre, úgyhogy fel a fejjel! Az ultrahangos doki azt mondta amikor megnézett, hogy az első trimeszterbe sok minden belefér, van aki például végig menstruál. Én is szedem az utrót, 3x1-et. Te mennyit szedsz? Ja, amikor vérzés is volt akkor sokat pihentem, egy hétig táppénzen voltam, de most már újra dolgozom. Kitartás! Melyik nap mész UH-ra?
2014. márc. 29. 19:41
 24/39 A kérdező kommentje:

2*1 utrogestant hasznalok. Nekem kímélő életmódot javasolt, táppénzre nem kell mennem. Szerda este vagy csütörtök reggel megyek uh-ra vissza az orvosomhoz.

Orulok, hogy megosztottad a tapasztalatodat. Segitett

2014. márc. 30. 17:31
 25/39 A kérdező kommentje:

Voltam uh-n. Szepen nott azota, van szikholyag, es ébrényi pulzálás lathato, embrio alig 1mm 😊

Te hogy vagy?

2014. ápr. 2. 20:38
 26/39 anonim ***** válasza:

Jaj de jó, de örülök! Csak így tovább kismama :)

Én totál bizonytalan vagyok, hogy mi történik odabent. Még mindig barnázok, néha kis vér, de nem nagyon lehet vele mit csinálni. Jövő hét szerdán megint megyek UH-ra, szoríts hogy minden rendben legyen a babával! A terhes tüneteim elég durvák, szinte minden nap hányok... Te hogy érzed magad?

Holnap elutazunk 4 napra a Mátrába, azt már nagyon várom :)

2014. ápr. 2. 20:57
 27/39 A kérdező kommentje:

Tegnap hanytam eloszor, ma masodszor. Tegnap vezetes kozben jott ram, delre kellett allnom, es zacskoba hanytam. Havi 6ezer km-t vezetek...

Biztos nagyon jo lesz az utatok, szep idotoltest kivanok. Majd irj jovoheti uh utan mindenkeppen!

2014. ápr. 2. 21:31
 28/39 A kérdező kommentje:
Szia, remelem jol sikerult az utazas. Holnap irj uh utan. Drukkolok, hogy csupa jo dolgokat mondjanak 😊
2014. ápr. 8. 16:04
 29/39 anonim ***** válasza:
Nagyon izgulok! Feltétlen írok majd. Köszi, hogy velem izgulsz! Na és hánytál azóta újra?
2014. ápr. 8. 19:23
 30/39 A kérdező kommentje:
En azota nem hanytam, bar inkabb hanynek...nagyon tudok szedulni, es ez rosszabb, mint a hanyas.
2014. ápr. 9. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!