Korai nyíló méhszájnál minden doki automatikusan vizsgál, vagy vannak akiknél külön kérvényt kell benyújtani?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 14:22
1/3 anonim válasza:
Nekem a 20. héten vette észre a doki, hogy a külső méhszáj kinyílt, utána minden alkalommal nézte. Havonta egyszer.
2/3 anonim válasza:
Nekem 24. Héten 2 ujjnyira volt nyitva az elsőnél, utána nekem is nézte minden tanácsadáson, meg szólt ha görcsölnék menjek be megnézi.
3/3 anonim válasza:
Minden kezi vizsgalat ill Uh belsoleg irritalja a mehszajat .Alapszabaly amig valakinek nincs panasza szepen beken kell hagyni.Ha a szules megindul es a mehszaly kinyilik akkor azt bizony eszre fogod venni mert gorcsolni fogsz.Nem ertem mi a fenenek engedned meg havonta megpiszkaljon a doki.
Ha van elozmeny a korai mehszaly kinyilasra pl tobb abortusz vagy egy kesoi veteles akkor a legmegbizhatobb a huvelyi UH mehszaly merese ez kimeletesebb es kevesebb veszelyel jar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!