Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

Leonárd, Maximilián :)

Még nem választottunk nevet, most csak ez a kettő tetszik:) Ha valakinek van valamilyen ötlete, azt nagyon megköszönöm! :)

2014. márc. 18. 15:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a Varsányi Leonárd szerintem tuti telitalálat!! a Maximilián is nagy kedvencem, de sztem a Varsányival nagyon hosszú, ellenben azzal is nagyon jól hangzik!!

Gratula!!!

2014. márc. 18. 20:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Varsányi Benett nagyon jól cseng!
2014. márc. 19. 07:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszenek.

Ha nem magyarok lennénk, hanem olaszok, franciák vagy spanyolok akkor már más lenne a helyzet.

25 hkm

2014. márc. 19. 11:35
 14/18 anonim válasza:
Miért nem lehetne Varsányi Bence,legalább magyar a név és a vezetéknévvel nagyon összeillik
2014. márc. 19. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért kell minen második kisfiunak Bencének lennie?

Főleg, ha nekik más név tetszik! egyébként valóban jól hangzik a Varsányi Bence- de a Leonárddal ugyanolyan jó!

Szerintem nagyon jó a Leonárd!!

Gratulálok a kisfiuhoz!!

2014. márc. 19. 17:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. márc. 19. 19:07
 17/18 anonim válasza:

# 15

Azért mert a Leonard nem hangzik jó és magyar vezetéknévvel egyenesen hülyén hangzik

2014. márc. 19. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Most nem nézem hogy mi a vezetéknevetek.Hát, inkább nekem a Leonárd tetszik, de leginkább ennek a két névnek a becézése.Leonárd=Leó

Maximilián=Maxi

:) Így becézésként tetszenek. :)

2014. márc. 20. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!