Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

Leonárd, Maximilián :)

Még nem választottunk nevet, most csak ez a kettő tetszik:) Ha valakinek van valamilyen ötlete, azt nagyon megköszönöm! :)

2014. márc. 18. 15:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon nem tetszenek.
2014. márc. 18. 15:36
 2/18 anonim ***** válasza:

Nem igazán tetszenek, de függ a vezetéknévtől is, hogy mennyire passzolnak hozzá.

Egyébként nem rosszak, csak nekem mások a kedvenceim: Péter, Áron, András.

2014. márc. 18. 15:39
 3/18 anonim ***** válasza:
Számomra ezek túl extrém nevek, de végülis a Leonárd nem is rossz, azzal meg tudnék barátkozni. A Maximilián viszont a "brrr, semmiképpen sem" kategória, nekem.
2014. márc. 18. 15:41
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
Leo nekem oroszlán, Max meg kutyanév. Majdnem _bármi_ jobban tetszik.
2014. márc. 18. 15:46
 5/18 anonim ***** válasza:
Talan a Leonard de a masik semmi kepp nem jon be!
2014. márc. 18. 15:47
 6/18 anonim ***** válasza:
mi a vezetéknév?
2014. márc. 18. 16:01
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát hallod, amiket most hallottam, három barátnő, és úgy nevezték el a fiaikat, hogy Kevin, Lionel és Milos, a te neveid kifejezetten hagyományosnak csengnek mellette:-)

Gondolom Leonak vagy Maxim-nak becéznétek a gyerekőcöt, nem?

Amúgy a Leonárd még nem is rossz, nekem a Maxim még talán de a Maximilián már nem tetszik.

De én őskőkorszaki vagyok, mert nekem is a Péter, András, ilyen nevek tetszenek:-)

2014. márc. 18. 17:33
 8/18 A kérdező kommentje:
Varsányi a vezetéknév.. Nekem valamiért nem tetszenek ezek a hagyományos nevek.. annyira megszokott a sok András, László stb.. még talán a Dominik, Benett, Kristóf tetszik, de a páromnak nem:)
2014. márc. 18. 19:20
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mostanában pont ezek a "hagyományos" nevek a ritkák. :) Most mindenki valami hyper modern nevet akar a gyerekének.

De amiket írtál, azok nem olyan durvák :)

2014. márc. 18. 19:57
 10/18 anonim ***** válasza:
én kérdeztem a vezetéknevet: szerintem Leonárd inkább mert ez rövidebb
2014. márc. 18. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!