Mi történik, ha 160g-os szénhidrát diétát kell tartanom, de nem eszek annyi szénhidrátot egy nap? Eddig sem ettem! Eddig is csak reggel ettem szénhidrátot, aztán megpróbáltam kerülni. A terheléses vércukrom 7,8 lett, amiatt kellene a diéta.
Figyelt kérdés
Nem megy a vércukrom 6.5 felé csak, ha nagyon bekajálok, vagy, ha édességet eszek!2014. márc. 18. 13:35
21/25 A kérdező kommentje:
Hat ez az! En is igy eszek, eddig is kb. igy ettem, ami miatt tegnap le lettem tolva. De azert koszi!
2014. márc. 18. 15:08
22/25 anonim válasza:
Igy is van, nem egyforma a szénhidrát igényetek. A duci kismamának azert mondtak, hogy kevesebb is eleg, mert neki vannak tartalékai, amiből építkezhet, fejlődhet a baba. Míg neki nem gond, ha fogy, nálad igen. Ezért kellene neked tobb ch. Mert neked pont hogy nem szabad fogynod, sőt hiznod kellene, hiszen ott a baba es a viz súlya.
23/25 Lienah válasza:
Kikérem magamnak, nem duci, hanem:
Kissé molett és pocakos, ámbár édes és aranyos... Nagyon-nagyon szeretem aaaaa víziiiiiiipaciiiiiit:)
24/25 anonim válasza:
Jól van :)) de megis kicsit nagyobb felületen vagy gyönyörű :)))
Nem sértésnek szántam ám :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!