Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik, ha 160g-os...

Mi történik, ha 160g-os szénhidrát diétát kell tartanom, de nem eszek annyi szénhidrátot egy nap? Eddig sem ettem! Eddig is csak reggel ettem szénhidrátot, aztán megpróbáltam kerülni. A terheléses vércukrom 7,8 lett, amiatt kellene a diéta.

Figyelt kérdés
Nem megy a vércukrom 6.5 felé csak, ha nagyon bekajálok, vagy, ha édességet eszek!
2014. márc. 18. 13:35
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
A magasabb szénhidrát tartalmú köret nem hülyeség. Ez nekem eddig eszembe sem jutott! :) Köszi! Kevesebb több alapon! :)
2014. márc. 18. 14:24
 12/25 Lienah ***** válasza:
Hááát, ha már neked nem kell kcal-t számolgatni:)
2014. márc. 18. 14:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Én sem értem, de azt mondták csak a szénhidráttal foglalkozzak!
2014. márc. 18. 14:28
 14/25 Lienah ***** válasza:

Tippelek, hogy miért (és figyeld meg milyen igazam lesz, tuti lottózok utána :D )

Te átlagos testsúlyú vagy, én viszont túlsúlyos:)

2014. márc. 18. 14:32
 15/25 A kérdező kommentje:
Lehet, mivel 55kg korul voltam mikor elkezdtem jarni az etkezesi tanacsadoba. De azt azert jelzem, hogy azota mar 1kg hiztam 1 honap alatt a dieta melett! Addig nem volt jelentos a hizasom, majd most az lesz. Es meg igy is kifogasolta, hogy nem eszek eleget.
2014. márc. 18. 14:39
 16/25 anonim ***** válasza:
Pedig az 5szöri étkezés nagyon nagyon fontos, hogy ne ingadozzon a vércukrod, és pont reggel nem kéne sok ch-t enni. Emellett arra kéne nagyon figyelni, hogy milyn ch-kat eszel.
2014. márc. 18. 14:47
 17/25 Lienah ***** válasza:

Én 99kg-s voltam amikor teherbe estem, most 96kg vagyok...

jah és 32+4hkm.

2014. márc. 18. 14:49
 18/25 A kérdező kommentje:
Es mit eszel, hogy neked fogyni sikerult? Mert en meg csak a 29. hetnel jarok es 6 kg plusz van rajtam ugy, hogy eszek 5x, de foleg csak hust, zoldseget es gyumolcsot.
2014. márc. 18. 14:58
 19/25 Lienah ***** válasza:

Inkább azt tudnám leírni, hogy min változtattam, aminek ez lett a következménye.

1. Nem eszek krumplit, tésztát, rizst, mint azelött.

2. Sokkal több húst eszek, mint valaha.

3. a vesekövem (ami most "alakult ki") miatt már nem napi 1,5 l vizet iszok, hanem 4-5l-t

4. eddig ittam cukros/édesítőszeres lötyiket, most csak ásványvizet.

5. a zöldségbevitelt szerintem kapásból meg3x-oztam...

6. a kalóriabevitelem (mármint ez az 1500kcal) kb a fele annak amit eddig bezabáltam...

Szóval asszem ennyi.

2014. márc. 18. 15:03
 20/25 A kérdező kommentje:
A 16. hozzaszolonak, eszek 5x, bar az uzsonna mar eleg nehezen megy, nem vagyok ebed utan meg 3-4 korul ehes. Ha arra gondolsz, hogy lassan es gyorsan szivodo szenhidratok, arra is figyelek. Nem ezzel van a gondom. Egyszeruen, csak soknak erzi a gyomrom az 5x evest. Meg a merleg is. Alacsony vagyok, es torekeny testalkatu egyebkent. Az utolso hozzaszolora hivatkozva, ne monja nekem senki, hogy 55 kilosan, es 96 kilosan kozel annyi etelre van szuksegunk.
2014. márc. 18. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!