Szerintetek ezek a jelek utalhatnak ikrekre?
Figyelt kérdés
A nemvárt előtt kb 3 nappal már erős alhasi görcseim voltak, ekkorra már a melleim is nagyon érzékenyoek voltak. Nagyjából ezzel 1 időben kezdett jelentkezni a gyakori vizelési ingerem is. Február 11.-én kellett volna megjönnie, 13.-án erős pozit teszteltem(el is rohantam dokihoz, de még semmi terhességre utaló jelet nem látott uh-n. Menzeszzavart diagnosztizált). 2 napra rá, esténként jelentkezett a hányinger, következő napon perdig reggeltől estig hánytam(még most is előfordul). 27.-én voltam újra ultrahangon, a doki szerint akkor voltam 4 hetes, 25mm-es petezsákot látott. Akkor most elvileg az 5. héten vagyok, a melleim már egy ideje nagyon duzzadtak.Ami a fura az,hogy 3 kg-ot fogytam, és a hasam csak egyre kerekedik. Próbáltam behúzni, h biztos csak puffadok, de kemény és a nap minden szakaszában ekkora. A felsőimen is megfigyelhető, h tapadnak a pocimhoz(erre a párom is rendszeresen emlékeztet). A méhem is már kb egy hete érezhetően ki van dudorodva, aktus közben pedig nem lehet nem észrevenni, h sokkal szűkebb vagyok. Voltam már terhes, csak a 3. hónapban sajnos elveszítettük. Akkor nem voltak ilyen erősek a tünetek és a pocim is kb akkora most, mint annó 3 hónaposan volt. Akkor a 8. hétig észre sem vettem, h terhes vagyok. Mit gondoltok? Van ezzel kapcsolatban bármi tapasztalatotok? Vagy ezek tök normális tünetek,csak most másképp reagál a testem?2014. márc. 7. 09:53
11/16 anonim válasza:
És ennyi hetesen hidd el, hogy csak puffadás van. Hogy okozhatna pocaknövekedést egy 25 mm-es petezsák? Az csak 2.5 cm. Hidd el, nem mondok hülyeséget, csak segíteni akarok.
12/16 anonim válasza:
Nah, az nagyon jó! Ha szikhólyag van, bizti minden rendben lesz :)
13/16 anonim válasza:
Nálam is ez volt, sőt, vészes terhességi hányás miatt kilátásba volt helyezve a kórház is, de csak egy babám van. Nekem is többedik terhesség és én is ráparáztam az ikrek témára.
14/16 A kérdező kommentje:
Ki tudja lehet, h tényleg puffadás, csak nem így szoktam puffadni és az néha el is múlik, most meg folyamatos, ami kicsit fura. De mindegy, csak rendben legyen.
2014. márc. 7. 11:09
15/16 anonim válasza:
Nekem nem voltak ilyen tüneteim, pedig ikreim vannak Hányingerem meg abszolút nem volt.
16/16 anonim válasza:
eleven a 12 hét után emelkedik ki a méh a medencéből, szóval tuti puffadás.....
nekem szó szerint ugyan ilyen tüneteim voltak...6 hetesen volt ekkorra a petezsák, és egy fiam van..vagyis lesz..
Szerintem is válts orvost...
És Gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!