Szerintetek ezek a jelek utalhatnak ikrekre?
Figyelt kérdés
A nemvárt előtt kb 3 nappal már erős alhasi görcseim voltak, ekkorra már a melleim is nagyon érzékenyoek voltak. Nagyjából ezzel 1 időben kezdett jelentkezni a gyakori vizelési ingerem is. Február 11.-én kellett volna megjönnie, 13.-án erős pozit teszteltem(el is rohantam dokihoz, de még semmi terhességre utaló jelet nem látott uh-n. Menzeszzavart diagnosztizált). 2 napra rá, esténként jelentkezett a hányinger, következő napon perdig reggeltől estig hánytam(még most is előfordul). 27.-én voltam újra ultrahangon, a doki szerint akkor voltam 4 hetes, 25mm-es petezsákot látott. Akkor most elvileg az 5. héten vagyok, a melleim már egy ideje nagyon duzzadtak.Ami a fura az,hogy 3 kg-ot fogytam, és a hasam csak egyre kerekedik. Próbáltam behúzni, h biztos csak puffadok, de kemény és a nap minden szakaszában ekkora. A felsőimen is megfigyelhető, h tapadnak a pocimhoz(erre a párom is rendszeresen emlékeztet). A méhem is már kb egy hete érezhetően ki van dudorodva, aktus közben pedig nem lehet nem észrevenni, h sokkal szűkebb vagyok. Voltam már terhes, csak a 3. hónapban sajnos elveszítettük. Akkor nem voltak ilyen erősek a tünetek és a pocim is kb akkora most, mint annó 3 hónaposan volt. Akkor a 8. hétig észre sem vettem, h terhes vagyok. Mit gondoltok? Van ezzel kapcsolatban bármi tapasztalatotok? Vagy ezek tök normális tünetek,csak most másképp reagál a testem?2014. márc. 7. 09:53
2/16 A kérdező kommentje:
Elvileg semmit, de igazából nem tudom. Nem is volt hajlndó kommunikálni velem, csak hallottam, amit a nővérkének mondott és olvastam amit a papíromra írt. Csak a petezsákot említette és,hogy 4 hetes terhesség. 2 hét múlva megyek vissza uh-ra.
2014. márc. 7. 09:58
3/16 anonim válasza:
És miből gondolod hogy ikrek lennének?
4/16 A kérdező kommentje:
Abból, h a kérdéseket olvasgatva, 4 heteshez képest szerintem elég nagy volt a petezsák, bár ehhez igazán nem értek. A tünetek nagyon hamar és intenzíven jelentkeztek, amit a magas hcg szinttel hoztam összefüggésbe, és ebből gondolom, h 2 baba-magas hormonszint. Meg persze az, h nem normális, h 5 hetesen már kerekedik a pocim, hisz az előző terhességemnél 3 hónaposan volt ekkora. Vagy van ötletetek, h mi mástól kerekedhet? Igazából úgy érzem, h lelkileg nem állnék készen most ikrekre, már az izgatottságtól az alvás is nehezemre esik. Azért írtam ki a kérdést, mert ezzel kapcsolatban laikus vagyok, tapasztalatokra és véleményekre lennék kíváncsi.
2014. márc. 7. 10:14
5/16 anonim válasza:
Szia!
A sógornőmnek is hasonló tünetei voltak,és kiderült,hogy ikrei lesznek.
Gratulálok neked,boldog babavárást!
6/16 anonim válasza:
A doki mondott hülyeséget. Ha február 13-án már erős pozitívat teszteltél, akkor február 27-én hogy lehettél volna 4 hetes? Gondolj már bele! Négy hetes akkor vagy, amikor elmarad a menzesz, tehát február 11-én. Már február 27.-én hat hetes és pár napos voltál. Olyankor akár már lehetett annyi a petezsák, főleg, hogy hamarabb fogant, viszont nem tudom, miért nem volt még szívhang vagy legalább embrió. Egy február 13-i erős teszt mellett akkor már lassan kellett volna látnia.Nem akarlak rémisztgetni, de szerintem menj el másik dokihoz. Nekem ez gyanús, de nem azért, mert ikerterhes lennél. A pocakod még nem a baba miatt nagy nyilván, hanem mert puffadsz.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sűrűn puffadtam és hidd el nekem, h meg tudnám/tudom külömböztetni a puffadástól!!! Ok, h úgy számolják a terhességet, h mikor elmaradt a mensi akk már 4 hetes vagyok, de ha középidőben volt a peteérésem + beágyazódás, akk sehogy sem lehettem akkor 6 hetes!!! Ki tudja mikor volt a beágyazódás, nem vettem peteérés mérőt.
2014. márc. 7. 10:37
8/16 anonim válasza:
Ha középidőben volt a beágyazódás, ami valószínű, mert február 13-án már pozitív volt a teszted, akkor menzesz szerint hat hetes voltál, de ha nem így számolsz, akkor 4 hetes, igazad van, de bárhogy nézed, egy 25 mm-es petezsákban, ennyivel a pozitív teszt után, már kellett volna látszódnia az embriónak, vagy legalább a szikhólyagnak. Én csak erre hívtam fel a figyelmedet, ezért mondtam, hogy nézesd meg egy másik dokival is magad és ne azon agyalj, hogy ikrek-e vagy nem. Ráadásul nem is mondott túl sokat a dokid. Drukkolok!
9/16 anonim válasza:
Menzesz szerinti számolásnál a középidőben, tehát amikor még csak megfogan a baba, már két hetes terhes vagy, a pozitív tesztnél voltál négy hetes, 27-én meg már hat hetes és pár napos. Mindenki így számol. Hat hetes terhességnél meg ezek az adatok:
És én ezért mennék másik dokihoz, mert február 13-án már tuti négy hetes voltál, ha pozitívat teszteltél.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Ám elfelejtettem írni, h szikhólyag az volt, 1000 bocsi! Bár lehet,h tényleg dokiváltás lesz, mert hihetetlen bunkó, mintha csak egy tárgy lennék, mégcsak rám se nézett. A kérdéseimre is a nővérke válaszolt. Várok még 2 hetet, h a terhesgondozáson milyen lesz. Azért én is bízok benne, h minden rendben van ott bent a pocakomban.
2014. márc. 7. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!