Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iker terhességnél volt valami...

Iker terhességnél volt valami ami ikrekre utalt már az elején?

Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem.
2012. okt. 12. 18:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek ikreim,de közeli ismerősömön pl annyi látszódott, hogy korai terhesen is sokkal nagyobb volt a hasa mint egy sima terhesnek.Mindenki felfigyelt rá h mekkora.Azt mondják az ikerterheseknek nagyobb már a terhesség elején is a hasa.
2012. okt. 12. 18:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Első terhességem "szingli" terhesség volt, a második iker. Az ikrekkel jóval előbb kezdődtek a rosszullétek amik szinte egész nap tartottak és legalább a 23. hétig tartottak. És igen, a hasam is sokkal gyorsabban nőtt. Mindent összevetve nekem sokkal nehezebb volt az ikrekkel.
2012. okt. 12. 20:27
 4/14 A kérdező kommentje:

Az első terhességemnél nem éreztem ilyen alhasi fájásokat, mensi szerű , meg a mellbimbóm is a minap nagyon fájt, és most is néha érzékeny.

Hétfőn teszteltem pozitívat, igazából örülnék ikreknek!

2012. okt. 12. 21:02
 5/14 anonim ***** válasza:

A nem várt mesi előtt két nappal már pozi volt a teszt esti pisiből.De ez még nem volt gyanús.5 hetesen volt egy pici vérzésem és ekkor derült ki h ikreket várok.

Én iszonyú rosszul voltam kb 14 hetig.Most 18 hetes vagyok és csini pocim van már.

2012. okt. 12. 21:28
 6/14 anonim ***** válasza:
12 hetesen már akkora volt mint másnak félidősen,ekkor tudtam meg hogy ikrek,szóval jól eljátszottak az idegeimmel;)
2012. okt. 12. 21:36
 7/14 A kérdező kommentje:

Gratulálok nektek!

Mikor derűlt ki hogy ketten vannak? Milyen érzés volt?

2012. okt. 12. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem lombikom volt,és nemvárt utáni napi vérvételemkor már 700 volt a hcg-m.Erre egyből azt mondták,hogy ikergyanus.Be is igazolódott,mert 3-an voltak.(ennyit ültettek be)

Egyébként pedig semmi tünetem sem volt,annyi csak hogy nőtt a hasam.Sajnos csak a 29. hétig,mert megindult a szülés,de az már más téma.

Abból hogy hogyan érzed magad a terhesség elején,nem lehet következtetni,hogy hány baba van.Majd az uh-n kiderül...

2012. okt. 12. 22:20
 9/14 anonim ***** válasza:
6-oa vagyok nekem írtam hogy 12 hetesen:)a nagy uh-on előtte volt két hüvelyi a dokimnál 5 ás 9 hetesen és akkor még rendesen eltudott bújni a kicsike:)én már vártam hogy kiderüljön,tudat alatt azért éreztem hogy ilyen nagy pocakkal első terhességnél lehetetlen hogy egy lakóm legyen,majd ugye eljött a nagy nap bementem a dokihoz rámtette az uh,fejét vagy micsoda az:))és megpillantottam két kicsi buksit :))))))soha nem fogom elfelejteni:)...ja ekkor ő nem mondott semmit mert azt hitte már beszéltük,de mondom nem most tudtam meg ebben a szent pillanatban :))
2012. okt. 12. 22:28
 10/14 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Már az 5 hetes uh-on két petezsák volt két szívhanggal úgyhogy elég korán kiderült. Annak ellenére, hogy volt ikerterhesség a családban és elsőre nagyon szerettem volna ikreket, nagyon meglepődtem, majdnem leestem a vizsgálóágyról. Drukkolok, hogy neked is ikreid legyenek, ha ennyire szeretnéd, de azért leírom, hogy nem olyan egyszerű ám két picivel. Sőt, néha iszonyat nehéz és embert próbáló. Az enyémek másfél évesek, de az idegeim néha cafatokban vannak. Az elsővel sokkal-sokkal könnyebb volt. :-)
2012. okt. 13. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!