Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iker terhességnél volt valami...

Iker terhességnél volt valami ami ikrekre utalt már az elején?

Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen igazolom az utolsó hozzászólot,sokan szeretnének ikreket de embert próbáló feladat ám,nagyon az...nekem ők az első gyermekeim de azt hittem sokszor megőrülök és ezt értsd a szó legrosszabb értemében,:(mára már alakulunk:)de kemény 1 év van a hátunk mögött...decemberben lesznek 2 évesek.
2012. okt. 13. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A feltűnően magas hcg szint jelenthet ikerterhességet. Nekem vérből ez volt, bár csak a 7 hetes uh-n látták, hogy két petezsák van!

Igazolom az előzőeket, imádni való és semmihez nem hasonlítható érzés,felemelő boldogság de ne csodálkozz majd ha párszor befonod a szemöldököd.:) Az enyéim már 3 évesek lesznek, és kezdek rájönni, igaz a mondás? kis gyerek kis gond....

egyébként nem vette ám el a kedvünket, sőt! Márciusra várjuk a kisöcsköst!

2012. okt. 14. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es vagyok,mi meg áprilisra a kis....még nem tudjuk milyen nemű tesójukat;))szóval nekünk sem vette el a kedvünket,amúgy is mindig 3 gyermeket szerettünk volna,de ettől függetlenül égnek áll a hajam mikor azt mondják:én is ikreket szerettem volna...mert ahogy írtam el sem tudják képzelni:)talán már az én szemöldököm is volt befonva,sőt tuti:)))
2012. okt. 14. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Megemelekdett HCg szint,2 szivhang,2 petezsák, terhes tünetek tovább tartanak,előbb nő hasad,előbb jelentkezik hányás rosszul lét.hasad 20.héten akkora kettes ikrekkel,mitn 1 babával szüléskor vagy szülés előtt
2021. júl. 19. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!