Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes terhességnél ez...

15 hetes terhességnél ez menyire okozhat gondot?

Figyelt kérdés

Első babám lesz, és nagyon igyekszek mindent jól csinálni.

Az elmúlt napokban borzalmas nagy stressznek voltam kitéve, a párom elveszítette az állását, a nagyszülőknek el kellett mondani a baba hírét( nem volt kőnyű mert sajnos nincsenek oda a páromért) valamint egy költözésen is túl vagyunk ( a baba hírére a spórolt pénzünkből vettünk egy kis lakást, hogy biztos otthonunk legyen mert eddig albiban laktunk) és a héten kell mennem négyes tesztre is mert a nyakredő eredmény az ultrahangon nem volt teljesen megnyugtató, így a dokink elküldött egy ilyen tesztre. Tehát rengeteget idegeskedtem, szomorkodtam, sírdogáltam, a hormonok eleve tombolnak, eleve sok a kétely, de most kifejezetten megnehezítették a körülmények az életem. Szerintetek ebből a pici menyit érzékelt? Árthat ez ez neki, esetleg a későbbi fejlődésében?

2012. okt. 8. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:

A pici jól érzi magát a pocakodban!Ez biztos,mert én is rengeteget idegeskedtem családi okok miatt,de hála ép idegrendszerrel született.

Gyógyszereznéd magad vagy hasonló dolgokkal ártanál.-ez nagyobb probléma lenne

2012. okt. 8. 21:10
 2/3 A kérdező kommentje:

semmi ilyesmi!Inkább lemegyek sétálni, levegőzni a kutyusunkkal minthogy bevegyek bármit is ami árthat a babának.

Köszönöm a választ.

2012. okt. 8. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baja, nyugodj meg, b6ot szedhetsz ha idegeskedsz, magneb6ot ugye alapból, de kutyasétáltatás is jót tesz!sok kismamának vannak rosszabb periódusai, mégis egészségesek a babák. Ha végig idegeskeded, akkor nagyobb az esélye hogy hiperaktív lesz, ezt hallottam. De akkor sem 100% az esélye.
2012. okt. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!