15 hetes terhességnél ez menyire okozhat gondot?
Első babám lesz, és nagyon igyekszek mindent jól csinálni.
Az elmúlt napokban borzalmas nagy stressznek voltam kitéve, a párom elveszítette az állását, a nagyszülőknek el kellett mondani a baba hírét( nem volt kőnyű mert sajnos nincsenek oda a páromért) valamint egy költözésen is túl vagyunk ( a baba hírére a spórolt pénzünkből vettünk egy kis lakást, hogy biztos otthonunk legyen mert eddig albiban laktunk) és a héten kell mennem négyes tesztre is mert a nyakredő eredmény az ultrahangon nem volt teljesen megnyugtató, így a dokink elküldött egy ilyen tesztre. Tehát rengeteget idegeskedtem, szomorkodtam, sírdogáltam, a hormonok eleve tombolnak, eleve sok a kétely, de most kifejezetten megnehezítették a körülmények az életem. Szerintetek ebből a pici menyit érzékelt? Árthat ez ez neki, esetleg a későbbi fejlődésében?
A pici jól érzi magát a pocakodban!Ez biztos,mert én is rengeteget idegeskedtem családi okok miatt,de hála ép idegrendszerrel született.
Gyógyszereznéd magad vagy hasonló dolgokkal ártanál.-ez nagyobb probléma lenne
semmi ilyesmi!Inkább lemegyek sétálni, levegőzni a kutyusunkkal minthogy bevegyek bármit is ami árthat a babának.
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!