Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vágyik sok nő ikrekre?...

Miért vágyik sok nő ikrekre? Miért olyan jó az?

Figyelt kérdés

1. 2 pici babával iszonyat nehéz lehet az eleje,

2. a terhesség sem lehet leányálom, én láttam már ikres kismamákat iszonyatosan óriás pocakkal ami megterhelő...

engem a hideg ráz ki hogy ikreim legyenek :DDD mégis itt olyan sokan akarnak ikreket....gondolom még gyerek nélküliek?

vagy már gyermekesek is vágynak erre???(akik tudják milyen nehéz az eleje egy kicsivel)

Nem bántásból kérdem csak érveket szeretnék hogy miért lehet annyira jó ikreket várni???

amúgy bizos két baba dupla öröm de lehet tesót is vállalni és az úgy könnyebb talán :)

2012. dec. 4. 14:55
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
és még hogy aki ikrekre vágyik az egy vagy kétpetéjű ikrekre vágyik, és fiúkat vagy lányokat szeretne ??
2012. dec. 4. 14:56
 2/29 anonim ***** válasza:
55%
Az ikrek ritkák ugye,és mivel kevés van belőlük szeretnek sokan. valakinek lombikal,van akinek természetes uton megfogan. Nekem az ikrekbe hasonloság,gyerek száma ami boldogá tenne.
2012. dec. 4. 14:59
 3/29 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Pont azon gondolkoztam, hogy felteszem ezt a kérdést.

Egyébként szerintem azért, mert ritka, különleges dolog, és "olyan cukik" az ikrek.

Egyébként biztos, hogy nem gondolnak bele, hogy mekkora meló. Mondjuk azért, a pozitív részei is sokkal erőteljesebbek a dolognak...

2012. dec. 4. 15:01
 4/29 Golan Trevize ***** válasza:
100%
2-es: a fiaimról azt se mondanád meg, hogy testvérek. Ennyit a hasonlóságról. ;)
2012. dec. 4. 15:02
 5/29 anonim ***** válasza:
73%

Talán mert aki pl. két gyereket akar, úgy gondolja, így egy kosszal megvan. Elmegy szülni, otthon van mondjuk két évet és mehet vissza dolgozni, nem kell kétszer kockáztatni a munkahelyen, h visszaveszik-e vajon.

Az ikrek általában kisebbek és két kisebb babát könnyebb megszülni. Ha császár, akkor mindegy.

2012. dec. 4. 15:02
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Én azért vágytam ikrekre, mert lett volna egy ikertesóm, és mielőtt babás lettem, a barátnőm ikreket várt, izginek tűnt.

Aztán megszült, elmentünk babákat nézni, és láttam, mivel jár. Akkor már pocakban volt az egy szem babám, és nagyon nagyon örültem, hogy egyedül van. Mikor vártam a másodikat, már azon drukkoltam, hogy ő is egyedül legyen, ááá, dehogy akarok én már ikreket :D

Lehet, valaki tényleg erről álmodik, megkapja és boldog, de én már örülök, hogy nem így lett.

2012. dec. 4. 15:04
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is azért, mert különleges és ritka. De szerintem sem gondolnak bele a dolgokba. Én amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, elgondolkodtam, hogy mi van ha... Szerencsére egy picike lesz. A kettőtől vagy többtől bepánikoltam volna :-D
2012. dec. 4. 15:09
 8/29 Golan Trevize ***** válasza:
100%

5-ös:

"Az ikrek általában kisebbek és két kisebb babát könnyebb megszülni."

Aha, csak nézd azt is, hogy hiába kicsik a babák, EGYSZERRE kell őket kihordani.

Két két és fél kilós baba az meg kapásból 5 kiló.

2012. dec. 4. 15:10
 9/29 A kérdező kommentje:

igen még kicsi babák esetén is (legyen 2-2 kg is 4 kg amit hordasz)

ismerősöm 3,6 és 3,4 kg-os ikreket szült...(jó mondjuk ez elég ritka nah de könyörgöm az már 7 kg!!!!...)

el nem tudom képzelni milyen érzés lehetett ekkora súlyt cipelni!

meg lehet tévedek de azért több a rizikó h megreped a bőr, nem húzódik vissza a has....persze nem tudom csak gondolom...

a fodrászom is ikreket vár és olyan óriási hasa van hogy nekem 40 hetesen nem volt akkora!!!(30 hét alatti)

2012. dec. 4. 15:15
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ikreket várok bár soha nem vágytam ikrekre:) Már van egy 3.5 éves lányom.Én már tudom mivel jár egy pici baba hát be is vagyok szarva mi lesz kettővel:) Ők természetes úton fogantak volt is nagy meglepi.Kétpetéjűek, egy fiú és egy lány szóval még csak hasonlítani se nagyon fognak.
2012. dec. 4. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!