Csatlakoznék az öt gyermekes mamihoz: nekem is öt van, és útban a hatodik (5 hetes). Kis korkülönbséggel születtek (egyesével), tehát én is tudom, mivel jár sok kicsi gyerkőc, mégis nagyon örülnék, ha ikrek lennének a pocimban (esélyem lenne rá genetikailag)!
Kedves "Sorstársam"! Nagyon gratulálok! Megkérdezhetem, hány éves vagy?
2012. dec. 4. 20:21
22/29 anonim válasza:
Jaj Isten ments
2012. dec. 4. 20:38
23/29 anonim válasza:
Kedves Sorstárs :)
30 éves vagyok
2012. dec. 4. 21:22
24/29 anonim válasza:
Én azért szeretnék ikreket, mert nehezen jön össze nekünk a baba és akkor nem kéne ezzel még egyszer évekig szenvedni a tesóho
2012. dec. 4. 21:32
25/29 anonim válasza:
z.
2012. dec. 4. 21:33
26/29 anonim válasza:
Kedves Sorstárs! Hát akkor nagyon gratulálok!! Én 32 vagyok. Nagyon örülök, hogy vannak hozzánk hasonló bátor emberek! Majd esetleg privátban írsz néha, hogy vagytok?
Üdv: a másik 5 gyerkőcös kismami
2012. dec. 4. 21:44
27/29 anonim válasza:
mielőtt teherbe estem volna meg voltam veszve az ikrekért. az esély is meg volt rá.
most a 28. héten járok, kezdem felfogni, hogy nem lesz sétagalopp még egy babával sem tapasztalatok nélkül, nemhogy két aprósággal.
le a kalappal az ikres szülők előtt, nem semmi :)
2012. dec. 4. 21:45
28/29 anonim válasza:
Szerintem ez nem kívánságműsor:) Van egy lassan 3 éves lányom hamarabb akartunk tesót de az a baba nem fejlődött üres petezsák miatt megműtöttek, mikor már lehetett újra próbálkozni egyből terhes lettem újra 6 hetesen kiderült hogy ketten vannak, sokkot kaptunk mert nincs iker a családban. Úgy vagyok vele hogy ha ketten akarnak jönni akkor így kellett legyen:) Pedig ordítós nem alvós volt a lányom úgyhogy a tankönyvi csecsemőt nem ismerem amelyik 16 órákat alszik naponta:) Nincs sokkal nagyobb hasam mint az egyes terhességgel igaz még van 8 hetem a végéből, de én is ilyen reakciókkal találkozom hogy vagy irígykednek mert ikreket akartak vagy elborzadnak hogy mi vár rám.
2012. dec. 5. 17:34
29/29 anonim válasza:
Nme tudom miért gyerekkorom óta szerettem volna ikreket. 2,5 éve megszületett a kislányom. Tavaly nyárom gondolatban átrendeztem a házat, ha esetleg a 2 terhesség ikerterh lenne. 1 éve ilyenkor terhes lettem, 7 hetesem mentem a dokihoz, mondtam neki szerintem ketten vannak, mert nagyon ez volt az érzésem. A doki 1 babát látott, 3 hét múlva UH kontroll volt ,a köztes időben majd megevett a fene,mert folyamatosan azt éreztem ketten vannak. És bejött a megérzés, azóta már 2 hónaposak a csajok, vannak nehét pillanatok, de hamr belerázódik az ember. Én is gratulálok az 5 gyermekes anyukáknak, mindenelismerésem az övék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!