Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vágyik sok nő ikrekre?...

Miért vágyik sok nő ikrekre? Miért olyan jó az?

Figyelt kérdés

1. 2 pici babával iszonyat nehéz lehet az eleje,

2. a terhesség sem lehet leányálom, én láttam már ikres kismamákat iszonyatosan óriás pocakkal ami megterhelő...

engem a hideg ráz ki hogy ikreim legyenek :DDD mégis itt olyan sokan akarnak ikreket....gondolom még gyerek nélküliek?

vagy már gyermekesek is vágynak erre???(akik tudják milyen nehéz az eleje egy kicsivel)

Nem bántásból kérdem csak érveket szeretnék hogy miért lehet annyira jó ikreket várni???

amúgy bizos két baba dupla öröm de lehet tesót is vállalni és az úgy könnyebb talán :)

2012. dec. 4. 14:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az öt gyermekes mamihoz: nekem is öt van, és útban a hatodik (5 hetes). Kis korkülönbséggel születtek (egyesével), tehát én is tudom, mivel jár sok kicsi gyerkőc, mégis nagyon örülnék, ha ikrek lennének a pocimban (esélyem lenne rá genetikailag)!

Kedves "Sorstársam"! Nagyon gratulálok! Megkérdezhetem, hány éves vagy?

2012. dec. 4. 20:21
 22/29 anonim ***** válasza:
Jaj Isten ments
2012. dec. 4. 20:38
 23/29 anonim ***** válasza:

Kedves Sorstárs :)

30 éves vagyok

2012. dec. 4. 21:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Én azért szeretnék ikreket, mert nehezen jön össze nekünk a baba és akkor nem kéne ezzel még egyszer évekig szenvedni a tesóho
2012. dec. 4. 21:32
 25/29 anonim ***** válasza:
z.
2012. dec. 4. 21:33
 26/29 anonim ***** válasza:

Kedves Sorstárs! Hát akkor nagyon gratulálok!! Én 32 vagyok. Nagyon örülök, hogy vannak hozzánk hasonló bátor emberek! Majd esetleg privátban írsz néha, hogy vagytok?

Üdv: a másik 5 gyerkőcös kismami

2012. dec. 4. 21:44
 27/29 anonim ***** válasza:

mielőtt teherbe estem volna meg voltam veszve az ikrekért. az esély is meg volt rá.

most a 28. héten járok, kezdem felfogni, hogy nem lesz sétagalopp még egy babával sem tapasztalatok nélkül, nemhogy két aprósággal.

le a kalappal az ikres szülők előtt, nem semmi :)

2012. dec. 4. 21:45
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem kívánságműsor:) Van egy lassan 3 éves lányom hamarabb akartunk tesót de az a baba nem fejlődött üres petezsák miatt megműtöttek, mikor már lehetett újra próbálkozni egyből terhes lettem újra 6 hetesen kiderült hogy ketten vannak, sokkot kaptunk mert nincs iker a családban. Úgy vagyok vele hogy ha ketten akarnak jönni akkor így kellett legyen:) Pedig ordítós nem alvós volt a lányom úgyhogy a tankönyvi csecsemőt nem ismerem amelyik 16 órákat alszik naponta:) Nincs sokkal nagyobb hasam mint az egyes terhességgel igaz még van 8 hetem a végéből, de én is ilyen reakciókkal találkozom hogy vagy irígykednek mert ikreket akartak vagy elborzadnak hogy mi vár rám.
2012. dec. 5. 17:34
 29/29 anonim ***** válasza:
Nme tudom miért gyerekkorom óta szerettem volna ikreket. 2,5 éve megszületett a kislányom. Tavaly nyárom gondolatban átrendeztem a házat, ha esetleg a 2 terhesség ikerterh lenne. 1 éve ilyenkor terhes lettem, 7 hetesem mentem a dokihoz, mondtam neki szerintem ketten vannak, mert nagyon ez volt az érzésem. A doki 1 babát látott, 3 hét múlva UH kontroll volt ,a köztes időben majd megevett a fene,mert folyamatosan azt éreztem ketten vannak. És bejött a megérzés, azóta már 2 hónaposak a csajok, vannak nehét pillanatok, de hamr belerázódik az ember. Én is gratulálok az 5 gyermekes anyukáknak, mindenelismerésem az övék.
2012. dec. 6. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!