Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vágyik sok nő ikrekre?...

Miért vágyik sok nő ikrekre? Miért olyan jó az?

Figyelt kérdés

1. 2 pici babával iszonyat nehéz lehet az eleje,

2. a terhesség sem lehet leányálom, én láttam már ikres kismamákat iszonyatosan óriás pocakkal ami megterhelő...

engem a hideg ráz ki hogy ikreim legyenek :DDD mégis itt olyan sokan akarnak ikreket....gondolom még gyerek nélküliek?

vagy már gyermekesek is vágynak erre???(akik tudják milyen nehéz az eleje egy kicsivel)

Nem bántásból kérdem csak érveket szeretnék hogy miért lehet annyira jó ikreket várni???

amúgy bizos két baba dupla öröm de lehet tesót is vállalni és az úgy könnyebb talán :)

2012. dec. 4. 14:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
én egy dolog miatt szeretnék ikreket. mert párom fiúra vágyik én lányra. így mind a kettőnknek meg lenne a vágya. de ha egy jönne azt se bánnám csak itt lenne már az ideje.
2012. dec. 4. 15:54
 12/29 anonim ***** válasza:
81%

Nekem már vannak ikreim (egypetéjű ikerlányok, teljesen egyformák), Ők voltak az elsők, nagyon jól alakult velúk minden. Most 5.5 évesek, és már van 3 kistestvérük (a legkisebb babám 2.5 hónapos korában nagyon - nagyon váratlanul lettem terhes, úgyhogy ment a félsz rendesen, hogy a 6. baba ha már ennyire "meglepetés", akkor legalább egyedül legyen. 7+ 1 hetesen voltam dokinál, akkor 2 babát látott. Hát, ennyit arról, hogy szeretne - e az ember ikreket. Félreértés ne essék, nagyon várom Őket, remélem minden rendben lesz Velük!

5 gyerekes + 10 hkm

2012. dec. 4. 15:58
 13/29 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Jól értem h most 6-ra is ikreket vársz?
2012. dec. 4. 17:13
 14/29 anonim ***** válasza:

Kedves 15:58-as! Le kalappal! :-)

Amúgy én is tudnék mesélni,trikreim vannak... :-)

2012. dec. 4. 17:31
 15/29 A kérdező kommentje:

nem semmi !! :)

akkor vannak az 5.5 éves ikrek, egy 3 egy 2.5 hós baba és az újabb ikrek?? és igy vannak hatan igaz ?

2012. dec. 4. 17:33
 16/29 A kérdező kommentje:
vagy még egy baba kimaradt ??? mert írtad h 5 gyerekes + 10 hetes
2012. dec. 4. 17:34
 17/29 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően, pontosítok:)

5.5 éves ikerlányok

4 éves lány

2 éves lány

5 hós kisfiú

pocakban ikrek (10 hetes vagyok)

mégegyszer elnézést attól, aki engem akart kisilabizálni!

szép estét Nektek!

2012. dec. 4. 17:51
 18/29 anonim ***** válasza:

Hú nem semmi 5 gyerekes anyuka! Én tuti be lennék sz.rva!

Bár amikor megtudtam pár hónappal ezelőtt, hogy terhes vagyok, akkor imádkoztam, hogy ne legyenek ikrek. Én nem tudom elképzelni, hogy miért akar valaki ikreket. Nagyon nehéz lehet, emellett rengeteg kiadással is jár! Nagyon nagy munka lehet az első év velük. Nekem az egyetlen kislányommal is nagyon nehéz volt. Ha ikreim lettek volna, tuti hazaköltöztünk volna anyukámhoz, mert egyedül nem bírtam volna.

2012. dec. 4. 18:16
 19/29 anonim ***** válasza:

Mert különleges. Viszonylag ritka dolog.

Viszont a laikusok nem tudják, hogy mennyire veszélyes...

2012. dec. 4. 18:44
 20/29 anonim ***** válasza:

Akinek nincsenek ikrei nagyon vagynak ra. Ikres szülökent mar mas a helyzet.

Nekünk is ikrek vannak, termeszetes uton jöttek, bar nalunk se hiszik el meg azt sem, hogy testverek egyaltalan :D

Az elsö eves "horrort" meg senkinek nem kivanom. A kicsi fiam 2 orankent kelt enni az elejen, a kicsi lanyom meg 3 orankent... Mikor pont egyszerre jött ki a szopi idöpontja... Hat... Erdekes volt ket gyerekkel, meg jo, a ferjem mindig is mondta, hogy milyen jo, hogy 2 mellem van...

Mire az egyikkel befejeztem barmit is, kezdhettem elölröl a masikkal.

Nem fejlödnek egyszerre, emiatt a para (nalam legalabbis volt), hogy egeszseges-e mind a kettö. Miert csinalja hamarabb, miert nem kezdett meg el jarni, pedig a masik mar 1 honapja jar, stb...

Na felreertes ne essek imadom a gyerekeimet minden rosszasagukkal es josagukkal együtt, de ha lehet valasztani akkor nem csinalnam meg egyszer vegig...

2012. dec. 4. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!