Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 év körüli lányok hogyan...

20 év körüli lányok hogyan vélekedtek a teherbeesésről, szülésről? Csak én nem akarom ennyire?

Figyelt kérdés
Borzalmasan ellenkezem,ha a párom felveti.Szeretnék babát, de soha nem akarok terhes lenni és nem akarok szülni.Inkább az örökbefogadást választanám.Én egyszerűen nem bírom azt elképzelni magamról, hogy egyszer terhes legyek és szüljek.
2009. dec. 12. 22:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Párom 23 éves. Köszönöm a sok választ! Igazából nekem az a furi, hogy úgy látom, hogy más lányok már 16-18 éves koruk óta arról álmodoznak, hogy babázzanak/szüljenek, én meg elszörnyedek a gondolattól. Talán majd idővel megváltozom.
2009. dec. 13. 16:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Van, aki született "anyatípus", és vagyunk mi, többiek, akik később érnek meg a dologra. 20 évesen eszem ágában sem volt szülni, nem is gondolkodtam a dolgon. Szerencsére egyik pasim sem erőltette, de ezt nem is lehet erőltetni. Én csak 30 felett éreztem, és csak egy bizonyos pasival (ő a férjem), hogy szülnék.
2009. dec. 13. 16:31
 23/24 anonim ***** válasza:
Hát akkor a párod meg jó érett, mert 23 éves fiúknak még nem ezen szokott az agyuk járni. Mióta vagytok együtt? Esetleg külön éltek már?
2009. dec. 13. 17:00
 24/24 A kérdező kommentje:
3,5éve vagyunk együtt,mondhatjuk hogy külön élünk albiban, de csak átmenetileg,míg egyetem van. Nem erőlteti, csak mindig mikor mondja, hogy jaj milyen jó lesz ha lesz tőled egy kisfiam...akkor tiltakozok.:)
2009. dec. 13. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!