Játszóteres Anyukák?!? Hogyan vélekedtek az "új" anyukákról?
Igazából hallottam az egyik ismerősömtől,hogy Őt bizony nem fogadták el,sőt még a gyerekeknek is megtiltották hogy játszanak az Ő gyerekével.Mindez csak azért,mert elég régi babakocsijuk van,(látszik rajta hogy nem egy-két gyereket szolgált ki.)Plusz még azt is megkapta hogy nagyon "topis."
Ezt a szót használták állítólag.Tényleg létezik ilyen?Annyira hihetetlen.:(
Ó, de még mennyire hogy létezik!
Olyan klikkesedés van a játszótereken, hogy az már tényleg hihetetlen! Ezért is nem szeretek odajárni, csak ha kevesen vannak. Pedig nekünk nem is régi a babakocsink, még talán modernnek is mondható, én sem vagyok "topis", de új vagyok. Ezért kilógok a sorból, és csak nem találnak kifogásolni valót, amibe nem akarnak.
Soha nem fogsz tudni megfelelni egy már kialakult játszótéri körnek, mert az egyiknek az nem tetszik, ha vörös a hajad, a másiknak meg az nem, ha szőke...
*és csak ABBAN nem találnak kifogásolni valót...
kimaradt az abban
Az én fiam 2,5 éves, és csak délelőtt megyünk a játszótérre, amikor gyakorlatilag üres, mert nálunk is borzasztóan klikkesednek az anyukák. Párszor próbáltam közéjük menni, mikor még a gyerek kisebb volt, de az anyukák szó szerint elfordultak tőlem, vagy levegőnek néztek. Nagyon rosszul esett, többet nem is próbálkoztam. A védőnőm is mondta, hogy sok kismama panaszkodott már erre a klikkre, két nagy játszótér van mellettünk, de mindkettőn van két nagyobb klikk, délután nem is megyünk a közelükbe, mert nagyon undokok és utálatosak :(
24 éves egy gyermekes anyuka, 15 hetes kismama
a moderátorok törölték a válaszom, nem pontosan értem, miért. (talán a h@lye szó miatt) na mindegy.
lényegében azt írtam, hogy ezek az anyukák sznobok,akiknek csak a külső számít.
sajnos van ilyen, de nem kell lesüllyedni a szintjükre. az ismerősöd helyében máshova járnék és nem keresném ilyenek társaságát, akiknek a babakocsi ára a mérce
Első vagyok!
Kíváncsi lettem, hogy ki hova valósi? Úgy látom vannak itt jó játszóterek is, és vannak ezek a bizonyos klikkesek. Van egy elméletem a helyiségekről, és a játszókról, kíváncsi vagyok van-e benne valami?!
Szóval a mi "bandás" játszóterünk: Bp. II. kerület
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!