Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Játszóteres anyukák, véleményt...

Játszóteres anyukák, véleményt szeretnék kérni?

Figyelt kérdés

Van egy 7 hónapos kisfiam. Mivel itt a jó idő lassan szeretnénk játszótérre menni.

A babám mellett van egy kisméretű kutyusunk is aki rendszeresen együtt sétál velünk pórázon.

Mi a véleményetek arról, hogy a játszótérre is kutyával menjünk? Szigorúan pórázon és természetesen csak a teret körbevevő padokig mennénk vele. Amíg a párom vagy én játszunk a gyerkőccel addig a másik vigyáz a kutyusra.

A kutyagumit felszednénk magunk után. Egyébként a kutya egy végtelenül nyugodt, barátkozós ebecske, a fiam már most sokat birkózik vele :)

Minden vélemény érdekel!

2011. márc. 11. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg tudtok a kutyusra is figyelni, akkor miért ne? Aki nem szereti a kutyákat, nem engedi hozzá közel a gyerekét, aki meg szereti, biztosan örülni fog neki!:)
2011. márc. 11. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát pórázon és ha nem viszitek be a játszótér területére, akkor semmi akadálya.

Esetleg azzal lenne gond, hogy a gyermeked biztos szeretné bevinni játszani.Ezzel lehetnek gondok, bár azt te tudod, hogy menyire viseli a nemleges választ.

2011. márc. 11. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem a kutyákat és semmi bajom velük, azzal se ha a gyerekem közelében van.

DE! Járunk játszótérre és a legtöbb maminak kimondva vagy kimondatlanul de megvan a véleménye ha kutya van a közelben. Tehát ha elkerített játszótér akkor ne vigyétek be (csakhát ugye úgy meg a közös játszóterezésnek se sok jelentősége lesz hiszen apa vagy te kint-a másik fél meg bent a gyerekkel...) ha pedig olyan a játszó hogy egy tér van csak (nincs kerítés) akkor valahogy nagyon figyelni rá,hogy távol maradjon a játszós dolgoktól (hinta,csúszda,mászóka,homokozó) kérdés ezt hogy lehet megoldani, illetve a sétálni mozogni akaró-szerető kutyus ezt hogy viselné :(

Te ismered a kutyust is, ha ilyen ölbe kutya és jól elüldögél egy pad mellett akkor mondjuk lehet hogy kivitelezhető:) Nem tudom, mert ilyen nyugodt kutyám nem volt még:)

2011. márc. 11. 12:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Idegen környezetben azért nem lenne olyan bátor, mondhatni nagyon "apás" a kutyus, főleg mióta megszületett a fiúnk. Szóval képes lenne a gazdi mellett ücsörögni.

A helyzet az hogy a párom nagyon figyel erre, hogy a kutya ne érezze magát kirekesztve, cipeli magával mindenhova..

Egy kis faluban élünk, ismerek olyan "játszóteres" anyukát aki mikor megszületett a gyermeke elajándékozta a kiskutyájukat.. .Szóval ezek után nem tudom, hogy mennyire tolerálnák a miénket?!

2011. márc. 11. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem a kutyákat, de játszótérre nem való. Ne haragudj, kedves kérdező, de nekem az a véleményem, hogy másokat nem kötelezhetsz arra, hogy a pici gyereke mellett elviselje más kutyáját.

Egészen más a helyzet, ha a játszótér el van kerítve, és a kutya azon kívül marad.

2011. márc. 11. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Szeretem a kutyákat, de nem a (bekerített) játszótéren. Ha nincs kerítés, az más dolog, de akkor is csak úgy ahogy írtad (póráz, gazdi mellett), bár hozzá teszem nagyon kevés az a gazdi, aki ezt be is tartja. Én konkrétan nem szeretem, amikor a gyerekek közvetlen közelében idegen kutyák vannak hosszú pórázon, ill szabadon. Volt már nálunk, hogy a kutya odakapott, amikor egy kis gyerek ment a labdájáért. Hogy ebben az esetben kinek a felelőssége, az megint más dolog. A pisi, kaki dolog, megint fájó pont, mivel van, amit össze lehet szedni, és van amit nem.
2011. márc. 11. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:

A bekerített játszótereken nem véletlen van kint a "kutyát bevinni tilos" tábla. Mert nem odavaló.

Ha nincs bekerítve, akkor tényleg csak a játékoktól távol eső padnál nem néznének rá ferde szemmel.

2011. márc. 11. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem viszitek be közvetlenül a játszó területére, semmi baj nem lesz. A körbekerített játszóra amúgy sem tudjátok bevinni, mert oda tilos. Velünk is jön a kutyusunk amikor a nem bekerített játszóra megyünk és a padnál lefekszik napozni, mi meg hintázunk. :)
2011. márc. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!