Játszóteres anyukák, véleményt szeretnék kérni?
Van egy 7 hónapos kisfiam. Mivel itt a jó idő lassan szeretnénk játszótérre menni.
A babám mellett van egy kisméretű kutyusunk is aki rendszeresen együtt sétál velünk pórázon.
Mi a véleményetek arról, hogy a játszótérre is kutyával menjünk? Szigorúan pórázon és természetesen csak a teret körbevevő padokig mennénk vele. Amíg a párom vagy én játszunk a gyerkőccel addig a másik vigyáz a kutyusra.
A kutyagumit felszednénk magunk után. Egyébként a kutya egy végtelenül nyugodt, barátkozós ebecske, a fiam már most sokat birkózik vele :)
Minden vélemény érdekel!
Hát pórázon és ha nem viszitek be a játszótér területére, akkor semmi akadálya.
Esetleg azzal lenne gond, hogy a gyermeked biztos szeretné bevinni játszani.Ezzel lehetnek gondok, bár azt te tudod, hogy menyire viseli a nemleges választ.
Én szeretem a kutyákat és semmi bajom velük, azzal se ha a gyerekem közelében van.
DE! Járunk játszótérre és a legtöbb maminak kimondva vagy kimondatlanul de megvan a véleménye ha kutya van a közelben. Tehát ha elkerített játszótér akkor ne vigyétek be (csakhát ugye úgy meg a közös játszóterezésnek se sok jelentősége lesz hiszen apa vagy te kint-a másik fél meg bent a gyerekkel...) ha pedig olyan a játszó hogy egy tér van csak (nincs kerítés) akkor valahogy nagyon figyelni rá,hogy távol maradjon a játszós dolgoktól (hinta,csúszda,mászóka,homokozó) kérdés ezt hogy lehet megoldani, illetve a sétálni mozogni akaró-szerető kutyus ezt hogy viselné :(
Te ismered a kutyust is, ha ilyen ölbe kutya és jól elüldögél egy pad mellett akkor mondjuk lehet hogy kivitelezhető:) Nem tudom, mert ilyen nyugodt kutyám nem volt még:)
Idegen környezetben azért nem lenne olyan bátor, mondhatni nagyon "apás" a kutyus, főleg mióta megszületett a fiúnk. Szóval képes lenne a gazdi mellett ücsörögni.
A helyzet az hogy a párom nagyon figyel erre, hogy a kutya ne érezze magát kirekesztve, cipeli magával mindenhova..
Egy kis faluban élünk, ismerek olyan "játszóteres" anyukát aki mikor megszületett a gyermeke elajándékozta a kiskutyájukat.. .Szóval ezek után nem tudom, hogy mennyire tolerálnák a miénket?!
Én szeretem a kutyákat, de játszótérre nem való. Ne haragudj, kedves kérdező, de nekem az a véleményem, hogy másokat nem kötelezhetsz arra, hogy a pici gyereke mellett elviselje más kutyáját.
Egészen más a helyzet, ha a játszótér el van kerítve, és a kutya azon kívül marad.
A bekerített játszótereken nem véletlen van kint a "kutyát bevinni tilos" tábla. Mert nem odavaló.
Ha nincs bekerítve, akkor tényleg csak a játékoktól távol eső padnál nem néznének rá ferde szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!