Játszóteres Anyukák?!? Hogyan vélekedtek az "új" anyukákról?
Igazából hallottam az egyik ismerősömtől,hogy Őt bizony nem fogadták el,sőt még a gyerekeknek is megtiltották hogy játszanak az Ő gyerekével.Mindez csak azért,mert elég régi babakocsijuk van,(látszik rajta hogy nem egy-két gyereket szolgált ki.)Plusz még azt is megkapta hogy nagyon "topis."
Ezt a szót használták állítólag.Tényleg létezik ilyen?Annyira hihetetlen.:(
12:34 merre felé laksz a II. kerületben?
amit írtál akár én is írhattam volna, ha van kedved találkozhatunk :).
15:32!
Van kedvem találkozni! Írj privit, és megbeszéljük! :)
12:34
Örülök hogy elindíthattam egy beszélgetést,viszont sajnálom hogy nem vehettem benne részt...:(A pici lányom nem volt ma túl nyugodt,de nem lehet mindig minta gyerkőc.:)Egyébként én egy IV.kerületi anyuka vagyok,aki ezek után vegyes érzésekkel fog lemenni a játszótérre majd egy-két hónap múlva.:(Sok játszótér van a környéken,mind szépen meg van építve,és mindegyiken megfigyeltem a csoportokat séta közben.De remélem találok majd anyukát akivel barátkozhatok,ill.válthatok egy pár szót két hintáztatás között...:)
Mindenkinek jó babázást,és jó közösséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!