Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Játszóteres Anyukák?!? Hogyan...

Játszóteres Anyukák?!? Hogyan vélekedtek az "új" anyukákról?

Figyelt kérdés

Igazából hallottam az egyik ismerősömtől,hogy Őt bizony nem fogadták el,sőt még a gyerekeknek is megtiltották hogy játszanak az Ő gyerekével.Mindez csak azért,mert elég régi babakocsijuk van,(látszik rajta hogy nem egy-két gyereket szolgált ki.)Plusz még azt is megkapta hogy nagyon "topis."

Ezt a szót használták állítólag.Tényleg létezik ilyen?Annyira hihetetlen.:(

2011. jún. 24. 10:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

12:34 merre felé laksz a II. kerületben?

amit írtál akár én is írhattam volna, ha van kedved találkozhatunk :).

2011. jún. 24. 15:32
 22/24 anonim ***** válasza:

15:32!

Van kedvem találkozni! Írj privit, és megbeszéljük! :)

12:34

2011. jún. 24. 16:02
 23/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok,Budapest, XXIII. kerületében lakom,itt vannak nagyon szegény családok.Mi átlagosan jól élünk,nem volt hiper-szuper több száz ezres babakocsink,csak egy Graco Quatro,ezt is használtan vettem,de itt sajnos sok család ezt sem engedheti meg magának.Nekem meg pont az esik rosszul,hogy azért néznek ki a játszótérről,mert túl jól élek hozzájuk képest.Nem mernek velem beszélgetni,persze,ha odamegyek nem utasítanak el,de kellemetlenül érzem magamat.Rosszul esik,mert soha senkit nem nézek le,nincs is miért,mondom átlagosan élünk,de itt higyjétek el rengetegen nagyon szar körülmények között vannak.
2011. jún. 24. 16:05
 24/24 A kérdező kommentje:

Örülök hogy elindíthattam egy beszélgetést,viszont sajnálom hogy nem vehettem benne részt...:(A pici lányom nem volt ma túl nyugodt,de nem lehet mindig minta gyerkőc.:)Egyébként én egy IV.kerületi anyuka vagyok,aki ezek után vegyes érzésekkel fog lemenni a játszótérre majd egy-két hónap múlva.:(Sok játszótér van a környéken,mind szépen meg van építve,és mindegyiken megfigyeltem a csoportokat séta közben.De remélem találok majd anyukát akivel barátkozhatok,ill.válthatok egy pár szót két hintáztatás között...:)

Mindenkinek jó babázást,és jó közösséget kívánok!

2011. jún. 25. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!