20 év körüli lányok hogyan vélekedtek a teherbeesésről, szülésről? Csak én nem akarom ennyire?
Szió!
Én egy 21 éves csaj vagyok.
És miért nem bírod elképzelni a szülést? Megilyeszt h fájni fog-e, vagy nem akarsz "meghízni" vagy miért nem akarsz szülni?
Sosem értettem azokat a lányokat, akik így gondolkodnak!
Én 22 éves vagyok, és nagyon szeretnék már gyereket! Az egyetlen gond még az, hogy nincs meg a saját ház. De ha már meglenne, biztos hogy szeretném az érkezését.
"Jobb" a saját gyerek, de persze az örökbefogadott gyermek is ugyanolyan aranyos, kedves, és persze nekik is kijár h legyen igazi boldog családjuk.
Viszont ha nem érzed h szülnöd kell, illetve félsz...vagy bármi más...akkor ne vállald be.
Ne ilyedj meg, lehet h ez idővel megváltozik, és érett fejjel akarni fogod, de addig nem kell olyanba belemenned, amit később "megbánhatsz".
Az első válszoló voltam.
Én 19 évesen szültem.Nem bánom.
:))
óóó. Hát akkor hidd el h "belejössz" abba h szülj.
Évente 1x tanácsos elmenned nőgyógyászati rákszűrésre, pláne ha szexuális életet élsz. (de akkor is ha nem)
Sajnos a kórházat ideig-óráig tudja megúszni az ember, hiszen nekem tű-fóbiám van...mégis szinte évente szembesülök vele.
Pl. vérvétel, szuri, infúzió....
Sajna nem lehet megúszni.
Nem szültem még- de hidd el nem lehet annyira rossz, hiszen engem is megszült anyukám, téged is a tiéd, sőt....vannak olyanok akik 2x-3x is szülnek, és nem haltak bele :)
Felfogás kérdése.
De várd meg míg benő a fejed lágya, és míg ténylegesen saját magad szánod rá a szülésre, és nem az elvárások miatt vállalod be.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!