Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 év körüli lányok hogyan...

20 év körüli lányok hogyan vélekedtek a teherbeesésről, szülésről? Csak én nem akarom ennyire?

Figyelt kérdés
Borzalmasan ellenkezem,ha a párom felveti.Szeretnék babát, de soha nem akarok terhes lenni és nem akarok szülni.Inkább az örökbefogadást választanám.Én egyszerűen nem bírom azt elképzelni magamról, hogy egyszer terhes legyek és szüljek.
2009. dec. 12. 22:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Szió!

Én egy 21 éves csaj vagyok.

És miért nem bírod elképzelni a szülést? Megilyeszt h fájni fog-e, vagy nem akarsz "meghízni" vagy miért nem akarsz szülni?

2009. dec. 12. 22:24
 2/24 anonim ***** válasza:
Szerintem azért,mert még nem készült fel rá,vagyis korai még neki.Ne hagyd magad befolyásolni.még a párodnak sem.Majd ha érzed azt a vágyat,hogy ezzel a férfival gyermeket akarok,akkor vállald.Semmi baj nincs veled.
2009. dec. 12. 22:27
 3/24 anonim ***** válasza:
0%

Sosem értettem azokat a lányokat, akik így gondolkodnak!

Én 22 éves vagyok, és nagyon szeretnék már gyereket! Az egyetlen gond még az, hogy nincs meg a saját ház. De ha már meglenne, biztos hogy szeretném az érkezését.

2009. dec. 12. 22:27
 4/24 anonim ***** válasza:
0%
Szia!Én nemsokára 19 leszek,nekem nincs barátom,és kábé még 7-8 évig nem is akarom,hogy gyerekem legyen,de én se bírom a terhesség,a szülés,meg a szoptatás gondolatát se.Én is legszivesebben örökbefogadnék.Csak nem vagyok benne biztos,hogy ez lehetséges.
2009. dec. 12. 22:28
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a válasz: nem vagy érett a gyermekvállalásra. Abba bele se gondoltál, hogy már teherbeesés előtt mindent megtehet egy nő a gyermeke egészségéért, míg egy örökbefogadott baba ki tudja, milyen terhességből jön a világra? Mit szedett az anyja, mit evett, milyen körülmények között lakott, volt-e hüvelyi fertőzése, vagy cigizett-e vagy netán drogozott-e? Vagy hogy milyen örökletes betegségeket hozhat magával, mondjuk skizofréniára való hajlam? Most szándékosan túlzok. Vagy hogy micsoda boldogság látni a párod könnybelábadt szemét, mikor felfedez a babán valamit, amit tőle örökölt?
2009. dec. 12. 22:29
 6/24 anonim ***** válasza:

"Jobb" a saját gyerek, de persze az örökbefogadott gyermek is ugyanolyan aranyos, kedves, és persze nekik is kijár h legyen igazi boldog családjuk.

Viszont ha nem érzed h szülnöd kell, illetve félsz...vagy bármi más...akkor ne vállald be.

Ne ilyedj meg, lehet h ez idővel megváltozik, és érett fejjel akarni fogod, de addig nem kell olyanba belemenned, amit később "megbánhatsz".

Az első válszoló voltam.

2009. dec. 12. 22:36
 7/24 A kérdező kommentje:
Hát lehet éretlen vagyok. Szeretem a gyerekeket, elfogadnék egyet, csak úgy nem, ha nekem kell világrahozni. Egyébként nem csak ezzel van problémám, egyszerűen rosszul vagyok mindenféle nőgyógyászati dologtól, pedig semmilyen rossz élményem nem volt még, életemben 1x voltam nőgyógyászati vizsgálaton. Nem bírom elképzelni azt, hogy lássanak...stb.Pedig szívesen babáznék.
2009. dec. 12. 22:36
 8/24 anonim ***** válasza:

Én 19 évesen szültem.Nem bánom.

:))

2009. dec. 12. 22:38
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

óóó. Hát akkor hidd el h "belejössz" abba h szülj.

Évente 1x tanácsos elmenned nőgyógyászati rákszűrésre, pláne ha szexuális életet élsz. (de akkor is ha nem)

Sajnos a kórházat ideig-óráig tudja megúszni az ember, hiszen nekem tű-fóbiám van...mégis szinte évente szembesülök vele.

Pl. vérvétel, szuri, infúzió....

Sajna nem lehet megúszni.

Nem szültem még- de hidd el nem lehet annyira rossz, hiszen engem is megszült anyukám, téged is a tiéd, sőt....vannak olyanok akik 2x-3x is szülnek, és nem haltak bele :)

Felfogás kérdése.

De várd meg míg benő a fejed lágya, és míg ténylegesen saját magad szánod rá a szülésre, és nem az elvárások miatt vállalod be.

21/L

2009. dec. 12. 22:41
 10/24 anonim ***** válasza:
20 éves koromban én is így voltam mint te. Aztán 30 felett szültem, de a saját gyereked világrahozása szép dolog. Főleg így utólag... a szülőszobában a pokolba kívántam mindenkit, a férjemet is! Én még a szüléskor is rettegve gondoltam arra, mi lesz, ha szoptatni kell. Féltem is tőle, meg el se tudtam képzelni. Hát az se volt egy leányálom, mert kisebesedett a mellbimbóm, iszonyúan fájt két hónapig.. De tudod mit? :) Még egyszer megcsinálnám, mert ezek semmiségek ahhoz, amit (akit) kapunk! Sajnos nem tervezünk testvért, de ha fiatalabb lennék, biztos nem az átélt élményeken múlna a dolog!
2009. dec. 12. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!