Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a képről? Miért gondol mindenki csodaként az anyaságra? Meg fog változni a véleményem? Érez (érzett) valaki hasonlót?

Figyelt kérdés

Ezt a képet találtam böngészés közben és ez valamint az ehhez hasonló képekre nem tudok úgy nézni, hogy milyen szép, inkább taszítónak találom. Mindig is szerettem volna babát, a gyerekeket is nagyon szeretem, de valahogy ezekre a "járulékos dolgokra" akkor nem gondoltam, nem foglalkoztam vele, úgy gondoltam normális velejárója a terhességnek.

23 hetes vagyok, most még kis aranyosnak gondolom a pocakomat, nincs is vele semmi baj szép (még) a bőröm, feszes..na de mikor meglátok nagy pocakos fotókat rosszul vagyok tőle. Úgy érzem ez a terhesség teljesen kizsigereli, tönkreteszi az anyát. Olyan mintha egy élősködő lenne az emberben, kinyúlik tőle a bőr, kireped, és még sorolhatnám...Utálom a természetet amiért ezt így alkotta meg..nem azzal van bajom, hogy nő bennem, hanem hogy miért kell ilyen nagyra nőnie, vagy ha ilyen nagyra nő miért nem alkalmazkodóbb még jobban a testünk, miért kell így kinéznünk szülés után? Na meg a szoptatás...hát arra se tudok másként gondolni minthogy "kiszívja" belőlem az tápanyagot, élősködik ott is belőlem, mert oké aranyos, az én gyerekem, szeretem imádom, de valahogy nagyon naturisztikusan tudom felfogni ezt az egészet.

Itt a kép amúgy:

[link]

Ott van két gyerek a picit még úgy ahogy értem, de az a nagyobb már minek lóg ott az anyja mellén? Olyan mintha kihasználnák csak az anyjukat, lógnak ott rajta...

Nem vitát akarok szítani félre ne értsétek, szeretek terhes lenni ettől függetlenül, imádom a babámat de valahogy ezek a dolgok olyan idegesítőek....

2014. márc. 3. 16:05
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Mindenkit itt annyira érdekelnek a 'férfiak' véleményei, hogy egy percre el is felejtettem, hogy leendő édesanyákról van szó, akiknek van férjük/párjuk gondolom, akik ugyanannyira szerették volna a babát/babákat,mint ti.
2017. febr. 2. 23:30
 32/32 anonim ***** válasza:
hogy vagy kérdező?
2021. nov. 22. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!