Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy nő terhes, akkor már...

Ha egy nő terhes, akkor már nem is mondhatom neki meg a véleményem? Táppénz

Figyelt kérdés

Barátnőm felhívott pénteken, hogy kiíratta magát táppénzre. Kérdeztem mi a baj, mondta hogy semmi de ő majd így áll bosszút a főnökén. Mondtam hogy ez szemétség és hogy nem a főnökével tol ki, hanem a munkatársaival.

Erre lecsapta a telefont és azóta nem veszi fel.

Ti mit gondoltok?

2012. szept. 10. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
De igen megmondhatod a véleményed.
2012. szept. 10. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Eléggé kicsinyes és éretlen viselkedés barátnőd részéről, akár terhes, akár nem.
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Itt nem az a gond, hogy terhes a barátnöd, hanem az, hogy nem birja el az igazságot. Ha lenne lehetösége, máskor is lógna a munkából, csak terhesség nélkül nem tudja megoldani.
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
A hormonváltozás hozta ki ezt belőle.Hallottam már ilyenről.Sajnos sokkal ingerültebb türelmetlenebb az ember.Aztán felváltják a szoptatási hormonok!!Vigyázz! :)))) Az sem lesz jobb.Magamon tapasztalom :)
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

De,megmondhatod,csak nem mindegy,hogyan.

Én,mielőtt teherbe estem 12 évet dolgoztam 2 műszakban,sokszor túlórában mások helyett,kevés pénzért,nulla megbecsülésért,táppénzen összesen két hetet voltam,mert elvetéltem.Amikor várandós lettem kiírattam magam.Az előzményektől eltekintve okom nem volt rá,egyszerűen elég volt.Egyszerűen csak a babámra,magamra,és erre az egész csodálatos időszakra akartam koncentrálni.Felvettek a helyemre valakit,senki nem dolgozott többet miattam.

Ha bárki ezért szemétnek tart,szíve joga,az enyém meg az,hogy ne keressem utána a társaságát.

2012. szept. 10. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Mondta, hogy minvesztek össze a főnökével? A terhes lettem a főnököm megsértődött, direkt nehéz dobozokat akart cipeltetni velem, 12 óra munka után túlóráznom kellett, át rakott távilabbi üzletbe, csak hogy kiszúrjon velem. Én is kiirattam magam, nem akartammegvárni, hogy az emelgetéstől baj legyen.

Ha tisztában vagy a körülményekkel persze, mondd meg a véleményed, de nem mindíg olyan egyszerű a helyzet.

2012. szept. 10. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Nemrég hasonlóan járt egy ismerősöm, csak ő a táppénzre vétel után kb. 2 héttel elkezdett sírni,hogy milyen kevés a pénzük, mennyibe fog kerülni a gyerek stb.

Ekkor kérdeztem rá,hogy ha ennyire nem állnak jól, miért ment kb. 13 hetesen táppénzre, amikor semmi sem indokolja!

Na rám itt haragudtak meg!

2012. szept. 11. 04:38
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

szerinrem megmondhatod csak nem mindegy hogyan..

nálunk amióta tudják hogy terhes vagyok és korrekt voltam mert már 7 hetesen tudták...maga a pokol a hangulat..keresik a helyemre az új embert -szerintem már megisvan- és minden szituban próbálnak megalázni...

Én úgy szúrok ki hogy nem megyek táppénzre..:)

De csak ameddig függetlenítem magam amíg kitudom röhögni a főnököm...Amint már nem megy megyek táppénzre, ha egy barátnőmnek ez nem tetszik megmondhatja ha nem tartom jogosnak nem beszélek vele:)

ennyi....

16 hkm

2012. szept. 11. 07:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Így mondtam, ahogy leírtam.

Volt most valami éves értékelés, ott mondott olyanokat a főnöke ami szerinte nem igaz. Nem szemetek vele a terhessége miatt, amikor bejelentette örültek neki, mondta is hogy milyen jó fejek hogy nem problémáznak a vizsgálatokon.

2012. szept. 11. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pont nem kéne beleszólnod. Nem a te dolgod. Az ő dolga meg a férjéé. Én max. annyit mondtam volna, h. tudja e h. mennyi lesz a táppénz. Nem tudhatod mi volt a munkahelyén. Én 25 hetes vagyok. Még dolgozom, de nagyon nem bírom. Egyszerűen fáradt vagyok. Én nem tehetem meg h. elmegyek táppénzre, mert az 50% vajmi kevés. De magamról tudom h. mennyire érzékeny vagyok.
2012. szept. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!