Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a képről? Miért gondol mindenki csodaként az anyaságra? Meg fog változni a véleményem? Érez (érzett) valaki hasonlót?

Figyelt kérdés

Ezt a képet találtam böngészés közben és ez valamint az ehhez hasonló képekre nem tudok úgy nézni, hogy milyen szép, inkább taszítónak találom. Mindig is szerettem volna babát, a gyerekeket is nagyon szeretem, de valahogy ezekre a "járulékos dolgokra" akkor nem gondoltam, nem foglalkoztam vele, úgy gondoltam normális velejárója a terhességnek.

23 hetes vagyok, most még kis aranyosnak gondolom a pocakomat, nincs is vele semmi baj szép (még) a bőröm, feszes..na de mikor meglátok nagy pocakos fotókat rosszul vagyok tőle. Úgy érzem ez a terhesség teljesen kizsigereli, tönkreteszi az anyát. Olyan mintha egy élősködő lenne az emberben, kinyúlik tőle a bőr, kireped, és még sorolhatnám...Utálom a természetet amiért ezt így alkotta meg..nem azzal van bajom, hogy nő bennem, hanem hogy miért kell ilyen nagyra nőnie, vagy ha ilyen nagyra nő miért nem alkalmazkodóbb még jobban a testünk, miért kell így kinéznünk szülés után? Na meg a szoptatás...hát arra se tudok másként gondolni minthogy "kiszívja" belőlem az tápanyagot, élősködik ott is belőlem, mert oké aranyos, az én gyerekem, szeretem imádom, de valahogy nagyon naturisztikusan tudom felfogni ezt az egészet.

Itt a kép amúgy:

[link]

Ott van két gyerek a picit még úgy ahogy értem, de az a nagyobb már minek lóg ott az anyja mellén? Olyan mintha kihasználnák csak az anyjukat, lógnak ott rajta...

Nem vitát akarok szítani félre ne értsétek, szeretek terhes lenni ettől függetlenül, imádom a babámat de valahogy ezek a dolgok olyan idegesítőek....

2014. márc. 3. 16:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
17%

Nos én szerintem nem kell egy gyereket évekig szoptatni,én sem találom szépnek ezt a képet,eleve a szoptatásért nem vagyok oda meg van az okom rá nem is egy,szenvedtem eleget miatta,egy megkönnyebbülés volt,hogy elapadt a tejem.

Igen tényleg olyan egy gyerek ha jól belegondol az ember,mert minden tápanyagot vitamint amire szüksége van ugye az anya szervezetéből szerzi meg ez igaz,de ettől függetlenül nagyon izgalmas,hogy egy kis pöttyből egy baba lesz a végére.Elhízni sem kötelező,azért vannak nagyon durva pocakos képek igaz,de szép pocakok is vannak.nekem végig picike volt,szerettem a pocakom sajna az utolsó hónapban szereztem pár csíkot,de már félévvel a szülés után nagyon halványak voltak alig látszódtak,és szépen visszanyertem az alakom mozgással,lightos diétával.

Tudod sokszor az anya igénye a több évig tartó szoptatás,az együttalvás, stb. nem a gyereké,de nem kell mindenkinek ilyen típusnak lennie,sőt azért ha a nő nem ereszti el magát akkor ugyanolyan,vagy még csinosabb lehet,mint terhesség előtt.Azonkívül fontos az egyensúly is.

2014. márc. 3. 17:06
 12/32 anonim ***** válasza:
2014. márc. 3. 17:07
 13/32 anonim ***** válasza:
Annak a kérdezőnek terhes hasa van,teljesen úgy néz ki.
2014. márc. 3. 17:10
 14/32 anonim ***** válasza:
Az az én kérdésem és nem vagyok terhes :)
2014. márc. 3. 17:12
 15/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a képfeltöltést!Jó ilyet képet látni! Igen, gondolom azok tesznek fel képet jobban akik nincsenek megelégedve magukkal, ezért találkozik az ember lépten-nyomon csúnya képekkel és riasztó kommentekkel, hogy milyenek lettek szülés után...Az a kép amit én linkeltem nem a nő alakja miatt nem tetszik, azzal nincs semmi baj (nem is nagyon látszik a képen az alakja) Ott az nem tetszik, hogy "lóg" rajta a két gyerek. A nagyobbnak már minek az anyja mellén lógnia, ekkora gyereknél már? Ez a kép számomra nem szép, hanem azt látom mintha már csak kihasználná feleslegesen az anyját.
2014. márc. 3. 17:18
 16/32 A kérdező kommentje:

A hozzászólásom a 9-esnek szólt csak közbe tett fel más is képet.

Sajnálom, hogy neked így kirepedt és ilyen lett.:( De nem értem most akkor ez szülés után lett ilyen, nem igazán értem amit írtatok itt. Sajnos pont ettől félek, hogy az enyém is ilyen lesz akkor nagyon szomorú leszek. Még a hízás csak-csak, azt ha nagyon akarja az ember le tudja adni. Én arról beszélek mikor valakinek nagyon megereszkedik, megnyúlik a bőre, vagy ilyen durván kirepedezik..azzal sajnos nem sok mit lehet csinálni:( oké halványodik, de akkor is csúnya marad. És ez bosszant, hogy miért így alkotta meg a természet, miért kell ilyen nagyon megnőnie...vagy ha megnő miért kell ennyire szétrepednie.:(

2014. márc. 3. 17:28
 17/32 anonim ***** válasza:
66%
A "csunyahasu" vagyok. Igen a harmadik terhességemnél lett ilyen. Babaolajjal kentem az elejétől, dehát látod ilyen lett. Egyébként a csíkok nem zavarnak, csak az hogy ilyen nagy, sőt még a formája is olyan, mintha terhes lennék. De egyébként nem bánom, nekem az a legfontosabb, hogy egészséges gyerekeket szültem és erre tök büszke vagyok :D
2014. márc. 3. 17:33
 18/32 A kérdező kommentje:
Gratulálok a gyermekeidhez:)! Tudom, hogy nem ez a legfontosabb és, hogy az ember büszke a gyerekeire és hogy ennyit megér és szerencsés is vagy ha te ezt teljesen el tudod fogadni. De én most elvonatkoztatok, a gyerek az egy dolog de ezekkel a dolgokkal akkor sem tudok megbarátkozni:(. Mikor mondják, hogy milyen szép lesz az anya teste szülés után, hát én ezt nem sorolom a szép kategóriába:(. Itt van pl. egy szépnek tartott kép: [link] én ezt igazságtalannak tartom nagyon és sajnálom azokat a nőket akiken ennyire meglátszanak s szülés nyomai:( Imádkozok minden este hogy ne járjak így:(
2014. márc. 3. 17:56
 19/32 anonim ***** válasza:
40%

"Jó, hogy nincs nagyobb gondotok, buta önimádó p...k! Mi a bajotok ezzel a képpel, a nő nagyon is szép rajta! nem olyan göcsörtbáb, mint az utolsó szuprmodell képfeltevő hölgy! A kérdezőnegy barom, nem lennék a gyereke! Én közel 100kilóüsan lettem terhes, szted mennyi leszek a végére?de nem ez a legfontosabb."

Találva érzed magad?

2014. márc. 3. 18:07
 20/32 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon szomorú, hogy ma már inkább babázni akarnak a nők, mint anyává válni. Ugyanis ha megérik benned a gondolat, ha készen állsz, mindez egyáltalán nem fog zavarni. Nagyon elszomorít, hogy ma már sokan inkább szintetikus anyagokkal tömik az ártatlan, pici babájukat, mert "undorodnak" a szoptatástól. Nem tudom, mi van a nőkkel manapság, miért van a hiúság előrébb, mint a gyermek, pláne, ha saját akaratodból vállaltad. Én magam sem vagyok híve az évekig szoptatásnak, de meg bírom érteni, hogy más máshogy gondolhatja. Ha nem tetszik ez a kép, ne nézegesd. Arról meg, hogy minek nő a babád ekkorára, beszélgess el egy olyan kismamával, aki hónapokat sírt a kórházban a koraszülött gyermeke életéért imádkozva. A baj nem kicsi sajnos...
2014. márc. 3. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!