Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pocaksimogatás bajt okoz?

Pocaksimogatás bajt okoz?

Figyelt kérdés
Azt hallottam aki várandósan simogatja a hasát,az bajt okoz!Nem tudom igaz e!?nekem inkább a párom szokta simogatni,amit nagyon jó érzés!Hallott más is erről már?a válaszokat előre is köszönöm!
2014. márc. 1. 16:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
11%
Igen, beindíthatja a szülést a túl sok simogatás.
2014. márc. 1. 16:11
 2/16 A kérdező kommentje:
De azt hallottam az elején se tesz jót!6 hetesen nem indul meg a szülés...!akkor mi az igazság??
2014. márc. 1. 16:15
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
hülyeség... nyugodtan simogasd te is, párod is...semmi baja nem lesz tőle :)
2014. márc. 1. 16:17
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy értelmetlen, alaptalan mende-monda.

Sokan pánikolnak amiatt, hogy bekeményedik a has, de nincs összefüggésben a simogatással.

23 hkm

2014. márc. 1. 16:17
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Kérdezzetek meg akkor egy orvost. A körkörös simogatás összehúzódásokat okozhat, ingerli a méhet. Túlhordással feküdtem benn, a főorvos szinte utasított a simogatásra, a másik kismamának pedig megtiltotta, neki még nem szabadott szülnie.
2014. márc. 1. 16:20
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Hallani hallottam de nem tartom valoszínunek hogy baj lenne.
2014. márc. 1. 16:22
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2014. márc. 1. 16:23
 8/16 anonim ***** válasza:
44%
5-ösnek van igaza, nemcsak szülést, vetélést is okozhat. Nekem is mondták a kórházban, mikor 19 hetesen bekerültem.
2014. márc. 1. 17:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez ugyanolyan kérdés, mint a szabad-e szeretkezni, szoptatni vagy nehezet emelni.. stb. - van, akinek szabad, van akinek nem ajánlott. Gyanítom, ha párszor gyengéden megsimogatja a hasadat, nem lesz semmi, de ne ingerelje órákig, pláne, ha egyébként is keményedik vagy görcsöl.
2014. márc. 1. 17:38
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
én is hallottam, de azt olvastam hogy csak a 30. hét után okozhat problémát, vagyis indíthatja be a szülést. Én szeretem simogatni a hasam , meg párom is szokta, nem szivesen hagynám abba mert nagyon jó érzés. Hétfőn megyek dokihoz akkor erre is rákérdezek, ő biztos jobban tudja.
2014. márc. 1. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!