Ugye nem okoztam bajt a babámnak?
Figyelt kérdés
Kibicsaklott a bokám egy padkától, és leestem a popsimra. Kezemmel amennyire tudtam tompítottam az esést! :(
Azóta a fenekem fáj! Hasamban nem érzek semmi rosszat, nem fáj, nem vérzek, nincs bekeményedve. Mocorog is a babám!
22 hetes kismama
2014. febr. 5. 09:04
1/8 anonim válasza:
Biztos nincs semmi baj. Én is estem a babámmal, rögtön mentem orvoshoz és azt mondta, hogy a baba olyan közegben van mintha lufiba lenne. Így megvédi ezektől az balesetektől.
2/8 anonim válasza:
Dehogy:) Ott a hasfal, a méh, a magzatvíz. És még csak nem is a hasadra estél. Ne aggódj feleslegesen!:)
3/8 anonim válasza:
Én annak idején a lépcsőn léptem rosszul, és estem le. Szerencsére csak az utolsó négy fokról estem le, de iszonyat nagyot rándult a testem, ahogy ösztönösen tompítani próbáltam az esést, hogy ne a hasamra érkezzek. Semmi baj nem történt az ijedtségen kívül.
4/8 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen!! Megnyugtattatok! :)
2014. febr. 5. 09:22
5/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Pont két hete estem hatalmasat, négykézlábra, de nem volt baj :)
6/8 anonim válasza:
Ha nincs görcsölés és fájás valamint vérzés akkor nincs semmi gond, de azért nem ártana egy Uh, hogy megütötted magad.
Vigyázz magadra és jó babavárást!
7/8 anonim válasza:
szia! Biztos nincs semmi baj. Múlt héten sikerült megcsúsznom és térdre esnem, a bal kezem és a térdem ért földet. Én is nagyon megijedtem, de a babám rúgdosott és rá két napra voltam uh-n,minden rendben volt:) azóta sincs semmi baj. 21 hetes kismama
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Kedvesek vagytok, jövőhéten alapból megyek babamozira, így akkor megnézzük a babát! :)
2014. febr. 5. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!