Kárt okoztam ezzel a babámnak? Gyötör a lelkiismeretem!?
A babám 3 hónapos,és kint ültem vele a konyhában és anyukámmal beszélgettem, a bébi az ölemben,nagyon el volt már pilledve szegénykém.
Szóval beszélgetünk anyummal,és nem értette hogy mit mondok,és hangosabban váaszoltam neki!
A kis drágám összerezzent,és égtelen sirásba kezdett,csak ugy bugyogtak a könnyei...:((
Gyorsan a cicimre tettem,meg is nyugodott és el is aludt szegénykém!
Azóta azt érzem,mintha "haragudna rám"!!
Nem nagyon akar rám mosolyogni stb...
Nem szeret mostmár amiért megijesztettem?????Olyan rossz a lelkiismeretem,és már én is sirok:(
Kárt tettem a kis lelki világában?Fog még rám mosolyogni???
kialussza magát és kész
nem lett semmi baja,csak felriadt
Kicsit meg ijedt, holnapra biztos már mosolyogni fog. Nem haragszik rád! Ilyen bárkivel meg eshet. Nem tettél kárt a lelkivilágában. Szeret, és szeretni is fog, ha rászólsz hangosabban, még akkor is!
Te is szeretni fogod, bármilyen rosszat csinál majd kamasz korában esetleg:)
Köszi a gyors megnyugtató válaszokat!!!:)
Annyira rossz volt látni,hogy ennyire sirt miattam!
Olyan szemétnek érzem magam!!!
Remélem igazatok lesz és gyorsan elfeljti!!!
Ugyan mi baja lenne már?Megijedt és kész.
Majd ha az utcán ugató kutya felébreszti?Vagy leejtesz valamit a kőre,ami hangosan koppan?Akkor is ilyeneken agyalsz?:P
borzasztó mikre van időtök
A kitörölt válaszadónak igaza van/volt
Te emlékszel valamire,ami 3 hónaposan történt veled?De fáradt kérdések már ezek.......................................................................................................................................................................
mire felébred, el is felejti.
nálunk apa tüsszentett hasonló szituban egy olyan égzengetőset, alig bírtam én is megvigasztalni szegény babámat, úgy megijedt. negyed óra múlva úgy vigyorgott az apjára mint a tejbetök! emiatt ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!