Beba Pro 2 tápszert ha adok 5 hónapos Babámnak, akkor lesz valami baja?
Megkérdezhetem, hogy miért akarsz váltani? Hosszú távon adnád azt, vagy egyszeri alkalommal?
Fél éves korig az 1-es tápszert kéne elvileg adni, de én mindkét gyerekemnél később váltottam, úgy 7 hónapos korban, amikor már hozzátápláltam, és 2-3 étkezés ki volt váltva.
Mindenképpen beszéld meg az orvosoddal.
Nem lakik jól az egyessel.
Reggel 8kor 200 tápszer 11kor szintén. 13kor egy üveg bébiétel + 120 tápszer, 16kor 200 tápszer és este is 200 tápszer.
Alig bírja ki, 2 étkezés között már reklamál a kajáért.
Ezen nem változtat az sem, ha kettest adsz neki... Nem laktatóbb az sem.
Az én lányom is így volt 4-5 hónapos kora körül. Igaz, ő bukós is volt, neki bevált, hogy a doktornőnk felírta a Beba AR-t, ami bukós gyerekeknek van, ez jóval sűrűbb és laktatóbb mint a normál tápszer.
Nem tudom, hogy ez nálatok is lehet-e megoldás. Esetleg abban is gondolkodhatsz,hogy mondjuk a délutáni tápszer helyett tejpépet adsz neki. Vannak már 4 hónapos kortól adható tejpépek.
Jelenleg milumil A.R-t eszik ( sűrű), és délutánra ha tejpépet adok neki abból is megeszik 170-et, és azzal sem bírja tovább. Csak van itthon Beba Pro 2 gondoltam hátha az segít. De akkor nem.
köszönöm mindenkin ek
Egyébként az éjszakát 20-8-ig átalussza? Nem lehetne még egy étkezést valahogy becsempészni átmenetileg? Lehet, hogy csak fejlődési ugrás, én egyébként mindig úgy voltam vele, hogy nem tartottam kőbe vésve a napirendet, hanem azért mindig igazítottam a gyerek igényeihez, több étkezés, több alvás stb...
MOst nálatok ez átmenetileg így van, 2 hónap múlva megint máshogy lesz.
Ha majd bevezeted a husis főzelékeket, az például totálisan át fogja alakítani az étkezési szokásait, meg az egész emésztését is.. (Husit tovább emészti, töményebb, meglátod, majd a kakija is másmilyen lesz...)
Most látom, amit válaszoltál...
Szerintem akkor beszélj a dokitokkal, védőnővel, ő mit javasol.
Vannak ilyen nagyétkű babák, lehet, hogy ő már igényli a komolyabb kajákat. A kisebbik lányom 10 hónapos korától bojkottált minden babakaját, csak azt ette, amit mi felnőttek. Töményen, fűszeresen, darabosan...
A fiam is anno 9 éve, fél évesen 300 ml főzeléket evett, vacsorára meg 200 tejpép, 100 tápszer. Most meg vékony.
Lehet ő is nagyétkű
19 köül megy aludni és alszik reggelig. 8-9 közt ébred
1,5 hét múlva megyünk tanácsadásra akkor megbeszélem, hogy mi legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!