Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beba Pro 2 tápszert ha adok 5...

Beba Pro 2 tápszert ha adok 5 hónapos Babámnak, akkor lesz valami baja?

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 17:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6 hónapos kortól való, szerintem ne adj neki, más az összetétele
2011. okt. 28. 17:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Nálunk pont fordítva volt, hogy kivártam a kettessel az 1 éves kort. Ha úgy érzed, nem lakott jól vagy többször adj neki, vagy 1-2 hozzátápit válts ki.
2011. okt. 28. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy miért akarsz váltani? Hosszú távon adnád azt, vagy egyszeri alkalommal?

Fél éves korig az 1-es tápszert kéne elvileg adni, de én mindkét gyerekemnél később váltottam, úgy 7 hónapos korban, amikor már hozzátápláltam, és 2-3 étkezés ki volt váltva.

Mindenképpen beszéld meg az orvosoddal.

2011. okt. 28. 17:08
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem lakik jól az egyessel.

Reggel 8kor 200 tápszer 11kor szintén. 13kor egy üveg bébiétel + 120 tápszer, 16kor 200 tápszer és este is 200 tápszer.

Alig bírja ki, 2 étkezés között már reklamál a kajáért.

2011. okt. 28. 17:12
 5/13 anonim ***** válasza:

Ezen nem változtat az sem, ha kettest adsz neki... Nem laktatóbb az sem.

Az én lányom is így volt 4-5 hónapos kora körül. Igaz, ő bukós is volt, neki bevált, hogy a doktornőnk felírta a Beba AR-t, ami bukós gyerekeknek van, ez jóval sűrűbb és laktatóbb mint a normál tápszer.

Nem tudom, hogy ez nálatok is lehet-e megoldás. Esetleg abban is gondolkodhatsz,hogy mondjuk a délutáni tápszer helyett tejpépet adsz neki. Vannak már 4 hónapos kortól adható tejpépek.

2011. okt. 28. 17:21
 6/13 A kérdező kommentje:

Jelenleg milumil A.R-t eszik ( sűrű), és délutánra ha tejpépet adok neki abból is megeszik 170-et, és azzal sem bírja tovább. Csak van itthon Beba Pro 2 gondoltam hátha az segít. De akkor nem.

köszönöm mindenkin ek

2011. okt. 28. 17:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyébként az éjszakát 20-8-ig átalussza? Nem lehetne még egy étkezést valahogy becsempészni átmenetileg? Lehet, hogy csak fejlődési ugrás, én egyébként mindig úgy voltam vele, hogy nem tartottam kőbe vésve a napirendet, hanem azért mindig igazítottam a gyerek igényeihez, több étkezés, több alvás stb...

MOst nálatok ez átmenetileg így van, 2 hónap múlva megint máshogy lesz.

Ha majd bevezeted a husis főzelékeket, az például totálisan át fogja alakítani az étkezési szokásait, meg az egész emésztését is.. (Husit tovább emészti, töményebb, meglátod, majd a kakija is másmilyen lesz...)

2011. okt. 28. 17:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Most látom, amit válaszoltál...

Szerintem akkor beszélj a dokitokkal, védőnővel, ő mit javasol.

Vannak ilyen nagyétkű babák, lehet, hogy ő már igényli a komolyabb kajákat. A kisebbik lányom 10 hónapos korától bojkottált minden babakaját, csak azt ette, amit mi felnőttek. Töményen, fűszeresen, darabosan...

2011. okt. 28. 17:28
 9/13 A kérdező kommentje:

A fiam is anno 9 éve, fél évesen 300 ml főzeléket evett, vacsorára meg 200 tejpép, 100 tápszer. Most meg vékony.

Lehet ő is nagyétkű

19 köül megy aludni és alszik reggelig. 8-9 közt ébred

1,5 hét múlva megyünk tanácsadásra akkor megbeszélem, hogy mi legyen

2011. okt. 28. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem nem kell váltani,amikor igény van rá,amikor csak kéri,adj neki enni.Szerintem ez nem probléma...Az ő szervezete tudja,hogy mennyire van szüksége...
2012. jún. 3. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!