Lehet valami baja a babámnak?
Figyelt kérdés
1 hetes terhes vagyok és begyulladt a mandulám. Lehet ettől baja a babámnak? Szedhetek rá valami gyógyszert?2014. jan. 30. 18:41
1/10 anonim válasza:
Nincs 1 hetes terhesség!!Azért legyünk már tisztába bizonyos dolgokkal,ha már gyereket tervezünk,na!
Amugy nem lesz semmi baja.Csak úgy ne szedj rá semmit.Menj orvoshoz vele,főleg ha láz is társul majd hozzá.Arra viszont szedni kell lázcsillapítót,mert az árt a babának.
2/10 anonim válasza:
Irány a háziorvos, ő majd megmondja, sajnos énis beteg lettem 5 hetesen, remélem nem lesz baj, bár te hogy lehetnél 1 hetes? Az már akkor 3 hétnek számít, szerintem. Doki kiír olyan gyógyszert amit szabad, én lázas voltam, azt mondta csak akkor kell lázcsillapító,ha elérem a 38fokot, és akkor is csak panadolt.Jobbulást!
3/10 A kérdező kommentje:
bocsanat nem vettem eszre hogy lemaradt egy 3-as. szoval 13 hetes.. el fogok menni orvoshoz csak annyira aggodom...
2014. jan. 30. 18:54
4/10 anonim válasza:
Csak a magas làz àrt a babànak azt le kell huzni...de gyògyszert ne szedj csak amit ad az orvos!
5/10 anonim válasza:
Szerintem nincs okod az aggodalomra, nem egy nagyon veszélyes betegség és már a 2. trimeszterben vagy. Ne aggódj, és irány minél előbb a doki.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elég rosszul érzem magam..ha esetleg ma belázasodok, vagy éjjel mit tudok tenni? hidegzuhany?
2014. jan. 30. 19:13
7/10 anonim válasza:
Ebben voltam nem rég benne. Tantum verde spray, ezt terhesen is lehet használni. Meleg vizes borogatás a nyakra amit sűrűn kell cserélni. Ha nem javul kapsz antibiotikumot amit szedj be rendesen, mert úgy jársz mint én, visszaesel.
8/10 anonim válasza:
Hideg vizes borogatás lázra, illetve paracetemol tartalmú gyógyszer, mint panadol, benuron, nurofen.
9/10 A kérdező kommentje:
Nurofen van itthon de csak egy szem.. ha belázasodom akkor beveszem. Köszönöm!
2014. jan. 30. 19:25
10/10 anonim válasza:
A Nurofenben ibuprofén van!!!
Gyulladásra nem jó a meleg. Szerintem egyél mézet, és mielőbb lásson orvos!
Ha lázas vagy, akkor hűtőborogatás, hűtőfürdő (de ne hideg legyen, csak langyos!)
Jobbulást és boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!