Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes terhes vagyok. Ma...

22 hetes terhes vagyok. Ma észrevettem egy kis gennyet a torkomon. Ha tüszős mandulagyulladásom lesz, ugye nem lesz baja a babámnak? Mivel tudom megelőzni a betegséget?

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:

A megelőzésről már lecsúsztál. Egyébként mononucleosis is lehet, nagyon hasonlóak a tünetei.

Tudtommal nem árt egyik sem a gyereknek, de ilyenkor biztosabb orvoshoz menni és tőle tanácsot kérni.

2013. nov. 23. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz, ha beteg vagy. (Mondjuk ha nem vagy lázas, akkor sok mindent nem fog mondani, sem gyógyszert írni)

Tantum Verdevel öblögethetsz, az biztos hogy nem árt, torokfertőtlenítő.

2013. nov. 23. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen. egy órája vettem észre, ezen kívűl semmi bajom nincs. csak eléggé megijedtem, hogy mi lesz, ha..
2013. nov. 23. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért az immunrendszered még működik akkor is, ha terhes vagy. Csak pozitívan! :)
2013. nov. 23. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:

A tantum verde tényleg jó, de meg kell nézni, lehet-e terhesen használni. (Nem biztos.)

Amit 100%, hogy lehet és beválik: sós vízzel gargalizálás (ne nyeld le!!!) naponta többször. Torokfájásra, mandulára kimondottan ajánlani szokták.

A babának nem lesz baja, csak a lázadat mérd rendszeresen, azt csillapítani kell, ha van, mert az árt.

És persze doki, amint lehet.

Amúgy nem is biztos, hogy gennyet láttál, lehet hogy csak valami kaja odatapadt. Azért a mandulagyuszi eléggé szokott fájni...

(Biztonság kedvéért kerüld a hideget, a forrót, a szénsavast, és mivel terhes vagy, gyógyteákkal se próbálkozz.)

2013. nov. 23. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet a Tantumot. 4-es :)
2013. nov. 23. 22:00
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi lányok! :)
2013. nov. 23. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!