Mesi 20 napja késik,1 tesztem negatív,1 pedig nem értékelhető, Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Október 23. Voltam együtt a barátommal , 2. Kellet volna megjönni ami elmaradt ra egy hétre teszteltem negativ lett 2 napja is teszteltem amin pedig csak a terhességi csik jelent meg a kontrol csík pedig nem, a teszten ehez azt irták h nem értékelhető eredmény, hányingerem van és egy falatot sem birok enni, de ez nalam akkor is gyakori amikor idegeskedem , mint például mostis szerintetek?2013. nov. 23. 13:19
1/6 anonim válasza:
Menj el orvoshoz! Nem valószínű, hogy terhes lennél, de állítólag vannak olyan nők, akiknek a vizeletében nem választódik ki a HCG ezért a tesztek negatívak, de mégis terhes. A te esetedben én inkább hormonális okokra vagy a stresszre gyanakodnék, ezért keresd fel az orvosod!
2/6 Kiki01 válasza:
Még egy teszt! De ha elmész dokihoz, már ő is látja ha terhes vagy.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak hét közepén lesz az orvosom, addig megöl a kíváncsiság , lehet mégegyet tesztelek ,köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 23. 16:11
4/6 anonim válasza:
Nincsenek ilyen nők. 20 napos késés után bármelyik teszt kimutatja a terhességet, bármilyen időpontban. Nem vagy terhes, az a menzesz kimaradt. Előfordulhat, nem gond, ha ritka. Ha a következő sem jön meg, indokolt dokihoz menni.
5/6 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok :):) már bisztos *-*
2013. nov. 25. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!