Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 órája baromi nagyot estem....

1 órája baromi nagyot estem. Baja lehet a babámnak?

Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok. reggel óriási estem előre teljes súllyal, de mázlim volt és volt időm letenni a két kezemet, így kitámasztottam magam, de baromi lendülettel csapódtam négykézláb a földhöz. A térdem nagyon fáj, lenyúzta a talaj a bőrt róla. De ez nem érdekel! szerintetek lett valami baja a babámnak??? Vagy az elölfekvő lepényem és a magzatvíz megvédi ilyenkor? Aggódom :(
2014. jan. 22. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Fajas, gorcs ne adj' isten verzes nincs?

Ne izgulj, ha a pocakod nem erte utes biztos nincs baj! Viszontt inkabb menj el dokihoz nezzenek ra, hogy minden oke-e oda bent!

2014. jan. 22. 08:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Hála nincs semmi fájás, vérzés!!! Esés után meghallgattam a kicsi szívhangját a babaszívhang hallgatónkkal, és szépen zakatolt, remélem nincs baj!!!!!!!
2014. jan. 22. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem! De hivd fel a dokid/korhazad inkabb menj be egy ultrahangra ahol megnyugtatnak, mint idegeskedj es az a picinek is art csak!

De ha semmi hasonlo nincs, akkor nyugodj meg! Ha meg barmit maskepp erzel inkabb nezesd magad hulyenek es menj tobbszor dokihoz! De ha a pocakod nem utotted meg nincs gond! Ugye a magzatviz azert van, hogy vedje! O hintazott bent egyet ahogy pereceltel! :)

2014. jan. 22. 08:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is estem, pedig akkor már nagy hasam volt. Ugyanígy térdre, de nem lett semmi baj. Ha belegondolsz mi baj lehetne? :)
2014. jan. 22. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor nincs baj, viszont most ügyelj arra, hogy több folyadékot igyál, és vigyázz magadra!!!
2014. jan. 22. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Óvatosan,most kiméld a babát!Pihenj.
2014. jan. 22. 10:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
2014. jan. 22. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj! Én kb 5 nappal szülés előtt vágódtam majdnem hasra, de négykézlábas lett abból is, semmi gond nem volt...:)
2014. jan. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!