Lehet baja a babámnak?
Figyelt kérdés
ma délelőtt leestem a facsomó tetejéről.(azt hittem magam is be tudom készíteni a fát tüzeléshez). Nem ütöttem meg magam,legalábbis nem éreztem, hogy megütöttem volna magam. Nem fáj semmim,nem véreztem,de azóta nem érzem mocorogni a kicsit. Lehet baj? Járt már valaki így vagy hasonlóan?2013. nov. 23. 15:21
1/9 anonim válasza:
Nem nagyon hiszem,elég jól védve van.De azért én elmennék ügyeletre ha lehetséges,és csináltatnék egy UH-t.
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy az ijedtségtől nem érzed a kicsit mocorogni. Én egyszer28 hetesen bevéreztem és utána amíg meg nem nézték, hogy a babám jól van, nem éreztem a mozgását. Aztán a az ágyon fekve, nyugalomban éreztem, hogy megvan bizony a drágám. :) Ha van rá lehetőséged és aggódsz akkor menj be a szülészetre, kérd meg őket, hogy nézzenek szívhangot.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Ha ma már nem érzem mozogni, hnap bemegyek a kórházba,hogy nézzenek rá a picimre.
2013. nov. 23. 15:36
4/9 anonim válasza:
Ha a hasadat nem érte ütés, szerintem nincs gond. Hány hetes vagy amúgy? Én a helyedben ennék valami cukrosat, mondjuk egy kis csokit, arra beindulnak a babák :-)
5/9 anonim válasza:
Hát attol függ mennyi idős a terhesség..és mennyire sürün szokott mozogni a baba.Ha sokszor mocorgott elötte és most semmi,én bemennék megnézetni magam.
6/9 A kérdező kommentje:
22 hetes vagyok,épp most küldtem el a páromat csokiért a boltba. Hátha este beindul ha lefekszek. Olyankor mindig mozgolódik.szereti a csokit meg a szotyit :)
2013. nov. 23. 16:24
7/9 anonim válasza:
Nagyon picur még. Az ijedtségtől lehet, hogy kicsit meg is húzta magát, csöndben lapít a pocakban. Este majd ha nyugiban leszel, remélhetőleg jelt ad neked, hogy jól van.
Én estem az egyik terhességemmel a hasammal egy szék lábára is, de semmi bajunk nem lett. Hogyha meg nem is ütötted meg magad, akkor csak lapít.
8/9 A kérdező kommentje:
remélem igazad lesz utolsó! És köszönöm szépen!
2013. nov. 23. 19:41
9/9 A kérdező kommentje:
nincs semmi baja az én kis életemnek hálistennek! Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ment a zöld kezecske! :)
2013. nov. 24. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!