Dohányzok és terhes vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, ma is elszívtam 6 szálat. Baja lesz a babámnak? Nagyon félek.7 hetes vagyok
Igen, lehet baja a babádnak!
És ha annyira felelősségteljes vagy, akkor tudod hogy kell ilyenkor letenni?
Azt, hogy többet nem gyújtasz rá!
Én is cigiztem évekig, majd terhes lettem és letettem.
Az, hogy én az egészségemet károsítom, az se egy jó dolog, de az az én egészségem. És mivel a gyerekemet szeretem és ő fontos nekem, ezért az ő egészségét nem károsítom. És ezért letettem. Ennyire egyszerű.
Ne magadat nézd, hogy nem gyújtasz rá, hanem a gyerekedet, hogy cigivel lehet hogy súlyú lesz, lehet hogy asztmás lesz majd, lehet hogy ha majd megszületik és cseperedik, akkor egy csomó felső légúti problémája lesz.
Kedves kérdező! Én nem csesztetlek, sorstársad vagyok bár nem ennyire. Idén egész januártól augusztus elejéig nem cigiztem, aztán én hülye visszaszoktam. Erre kiderült, hogy jön a baba. Azt hozzáteszem leszokásom előtt 11 évig cigiztem. Most 14+4 hetes vagyok, és napi egy szálat szívok. Se többet, se kevesebbet. Tudom, hogy nem jó, de ez van. A legjobb lenne persze, ha leszoknál, de ha nem tudsz akkor legalább csökkentsd! 6 szál azért elég sok.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!