Dohányzok és terhes vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, ma is elszívtam 6 szálat. Baja lesz a babámnak? Nagyon félek.7 hetes vagyok
"Kötve hinném utolsó, előbb tanulj meg írni és gondolkodni is egyaránt:-)"
De jó neked, hogy ráérsz egész nap itt lógni, de komolyan. Irigyellek. Igazából nem kell egyetértenünk. Egyesek internetes fórumoknak hisznek, mások az orvosi végzettséggel nem rendelkező védőnőnek, én meg szakorvosoknak, diagnosztikai osztályvezetőnek. Nekem tiszta a lelkiismeretem, és ez elég is. Csak sajnálom, hogy egyesek homokba dugják a fejüket, csak mert (még) nem történt baj. Persze ha történne, akkor sem ismernék be, hogy hibáztak. Persze ha majd megszületik az 1 kilós gyereke, szoptatni sem fogja (remélem) a cigi miatt, de az sem az ő hibája lesz, hiszen a stressz... Szegény pici babák, senki nem védi őket. :(
Van időm, igen lehet irigyelni:-) én sem gondoltam volna, hogy ilyen szuper kislányom van. Jó sokat alszik, eszik! Nem nagyon sírós!
Nyugi, akik az itteni válaszokra hallgatnak, azokkal súlyos probléma van! A kérdező is tudta jól kérdés feltevése előtt a választ:-)
Egyébként "viccet" félretéve, igen elítélem a dohányzást, lehet rosszul döntöttem, de valahol még sem. ÉN nem láttam, hogy napi 3-4 szál cigi rizikófaktor lenne, én döntöttem. Ebben nincsen biztatás, sem vita. Mivel valahol szégyelltem, hogy dohányzok ezért csak otthon gyújtottam rá.
Most hogy szoptatok, napi 6 szál cigi sajnos, de van hogy kevesebb. És még mindig nem gyújtok rá közterületen, hiába nincsen velem a kislányom, hanem addig apával van.
Nem nyugtattam magam semmivel SOHA, mert MINDEN fejben dől el:-)! BIZTOSRA tudtam, hogy egészséges a kislányom és én is! A védőnőm rácsodálkozott, hogy a családunkban sem rákos megbetegedés sem retardáció semmi fejlődési rendellenesség sem egyéb súlyos betegségek nem voltak. Pedig dohányos a család, szerencsések vagyunk. Egyedül édesanyámnak volt aneurysma-ja sajnos:-(
Szerintem tényleg befejezhetjük. Az álláspontom az enyém.
Ja a 23%os arányt keresem! Még terhességem alatt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!