Dohányzok és terhes vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, ma is elszívtam 6 szálat. Baja lesz a babámnak? Nagyon félek.7 hetes vagyok
Utolsó, sajnálom azt a kisbabát!
A szülészeten volt egy nő (nem ismertem, csak mondták ott), hogy egészségesen élt, dohányzott de terhesség előtt letette a cigit. A kórházban sürgés-forgás lett mikor a baba megszületett. Kicsi súllyal és nagyon éretlen tüdővel jött világra, plusz beteg is lett.
De abba ne HAZUDJ, hogy a koraszülött osztályon szinte csak dohányzás miatt vannak ott babák.
Ez azért butaság, mert hosszú idő mire vizsgálatok sorozatát elvégzik és alátámasszák a feltevést.
Szoptatok, rengeteg tejem van mellete dohányzok napi 6 szálat. A babám 6 hét alatt 1400gramm hízásbsn van. Az orvos csodálkozott mikor a buksiját az első 1 hétben felemelte és tartotta vagy 8mp-ig, most gügyög (igen 6 hetesen!!!)!
Nagyon védem Őt és szeretem.
Mint mondtam, mindenki MAGA dönti el!
A kérdező védőnője is mondta az 1-2 szálat, anno 25 évvel ezelőtt édesanyám orvosa aki mai napig neves orvos. Az én doktoraim is rugalmasan gondolkodtak a témáról.
Mindenkinek szíve joga annak hinni akinek akar, én az orvosok szavára adtam, akik mondták ha nem tudok leszokni napi 2-3 szál nem a világvége.
Lehet hülyézni meg mutogatni, itt mindenki azt ír amit akar, mint te is utolsó vagy elhiszik vagy nem:-)
Kedves kérdezö te is érzed miért tetted fel.ezt a kérdést, mert érzed, hogy nem kell az a cigi.Örülök a döntésednek, hogy leteszed. :)
39+4 khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!