Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzok és terhes vagyok....

Dohányzok és terhes vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, ma is elszívtam 6 szálat. Baja lesz a babámnak? Nagyon félek.7 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 16:27
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Dr Vital.hu-t nem ismerem, sajnálom. Ilyen cikket én is tudok írni.
2013. nov. 10. 13:33
 42/57 anonim ***** válasza:
Kötve hinném utolsó, előbb tanulj meg írni és gondolkodni is egyaránt:-)
2013. nov. 10. 14:38
 43/57 anonim ***** válasza:
Aki nem hiszi, hogy a terhesség alatti dohányzás milyen káros, nem látott még koraszülött osztályt. Teli vannak ezek az osztályok dohányzó nők által szült iszonyat pici babákkal, akik a nap 24 órájában küzdenek az életben maradásért és borzalmasan szenvednek. Érdemes lenne az ilyen kismamáknak megmutatni pár ilyen picibabát, de annak is, aki olyan badarságot állít, hogy nyugodtan szívjon el 1-2 szállal naponta a kismama, úgysem lesz baja a gyereknek. Kedves kérdező! Drukkolok, hogy sikerüljön minél hamarabb leszoknod! Menni fog, hidd el és ne törődj azokkal akik felmentést akarnak adni neked, hogy nyugodtan dohányozhass. Élő példaként ott a keresztfiam, összeszorul a szívem, mikor hallom, mennyire küzd minden levegővételért. Sajnos hiába bánja már az anyja, pedig ő sem szívott sokat naponta...
2013. nov. 10. 15:27
 44/57 anonim ***** válasza:
18%

Utolsó, sajnálom azt a kisbabát!

A szülészeten volt egy nő (nem ismertem, csak mondták ott), hogy egészségesen élt, dohányzott de terhesség előtt letette a cigit. A kórházban sürgés-forgás lett mikor a baba megszületett. Kicsi súllyal és nagyon éretlen tüdővel jött világra, plusz beteg is lett.

De abba ne HAZUDJ, hogy a koraszülött osztályon szinte csak dohányzás miatt vannak ott babák.

Ez azért butaság, mert hosszú idő mire vizsgálatok sorozatát elvégzik és alátámasszák a feltevést.

Szoptatok, rengeteg tejem van mellete dohányzok napi 6 szálat. A babám 6 hét alatt 1400gramm hízásbsn van. Az orvos csodálkozott mikor a buksiját az első 1 hétben felemelte és tartotta vagy 8mp-ig, most gügyög (igen 6 hetesen!!!)!

Nagyon védem Őt és szeretem.

Mint mondtam, mindenki MAGA dönti el!

A kérdező védőnője is mondta az 1-2 szálat, anno 25 évvel ezelőtt édesanyám orvosa aki mai napig neves orvos. Az én doktoraim is rugalmasan gondolkodtak a témáról.

Mindenkinek szíve joga annak hinni akinek akar, én az orvosok szavára adtam, akik mondták ha nem tudok leszokni napi 2-3 szál nem a világvége.

Lehet hülyézni meg mutogatni, itt mindenki azt ír amit akar, mint te is utolsó vagy elhiszik vagy nem:-)

2013. nov. 10. 16:44
 45/57 anonim ***** válasza:
Az utolso nekem dumal az elmefuttatasrol, meg a butasagrol, de siman ir felszolito modban (alatamasszak). Kicsinyes, sekelyes, onamito es nem mellesleg intelligensen vitatkozni nem tudo. Dohanyozz, szivj el napi 10 szalat is akar, kit erdekel. A te gyereked, a ti egeszsegetek, a ti bajotok. Te fustolsz terhesen, mas meg uti veri a gyereket. Szinte ugyanaz, de egyikhez sincs semmi kozom. Az a felhaborito, amikor PRIVATBAN uzengetsz, lehulyezel meg lehazugozol mindenkit. Mit kepzelsz te magadrol. Hutsd mar le magad!
2013. nov. 10. 18:44
 46/57 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö te is érzed miért tetted fel.ezt a kérdést, mert érzed, hogy nem kell az a cigi.Örülök a döntésednek, hogy leteszed. :)

39+4 khm

2013. nov. 10. 19:36
 47/57 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolótól bocsánatot kérek, valóban nem voltam a témánál, de nem gondolom, hogy tűrni kéne, hogy bárki, aki más véleményen van, bármelyik kérdésnél is lehülyézze a másikat. Megértem, hogy szánalmasnak tartod ezt a vitát, de úgy gondolom, hogy ésszerű és tanulságos vita bármilyen témánál megengedett, sőt, jó ha sor kerül rá. A személyeskedés viszont már más kategória, azt szó nélkül hagyni kár lenne, mert a következő, az az utáni és az az utáni kérdésnél is megjelenik az illető és még több embert fog földbe döngölni az ócska stílusával. Sajnálom, ha ezt nem bírod, sőt, meg is értem. Ezért is kezdtem azzal, hogy bocs! Részemről a téma lezárva. A kérdező elhatározásának természetesen örülök, mert én is úgy gondolom, hogy ez a legjobb, amit a babája érdekében tehet ebben a kérdésben.
2013. nov. 10. 20:17
 48/57 anonim ***** válasza:
Százalék vadász:-)
2013. nov. 10. 20:22
 49/57 anonim ***** válasza:
:D :D :D
2013. nov. 10. 21:14
 50/57 anonim ***** válasza:
Azt mondtad már vége:-)))
2013. nov. 10. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!