Dohányzok és terhes vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, ma
is elszívtam 6 szálat. Baja lesz a babámnak? Nagyon
félek.7 hetes vagyok
Agyament egy logikád van kedves 19-es. Hogy jön ki neked az a gondolati sor, hogy: aki ellenzi a terhesség alatti a dohányzást az = cukros löttyel itatja a gyerekét = terhesség alatt is hamburgert eszik krémessel = amúgy sem eszik egészségesen a családja?! Nem mondom, hogy én vagyok a biobajnok, sem azt, hogy mindenre odafigyeltem és csak friss és szuper kaját ettem terhesség előtt és alatt, de sose ittan energiaitalt, vagy ettem szemetet, és képzeld, mégis az a véleményem, hogy terhesség alatt nem jó dohányozni. Nem BIZTOS, hogy baj lesz belőle, de miért ne lehetne csökkenteni a kockázatot, ha csak egy kis erőfeszítés kell hozzá. 2. voltam
2013. nov. 7. 20:36
2013. nov. 7. 20:37
Abszolút igazad van utolsó.
19 te beteg vagy és ráadásul felelőtlen is.
Te gyakorlatilag arra buzdítod a dohányzó leendő kismamikat hogy ,,semmi baj csak nyugodtan cigizzenek tovább anyám is cigizett és egészséges vagyok meg én is cigiztem és az én gyerekem is az,, pff szánalmas. látszik hogy mennyire fontos a gyereked egészsége. semennyire. mivel a saját kis örömforrásodról vagy kényszeredről nem voltál képes lemondani a saját babád kedvéért.
Kedves kérdező még időben vagy ahhoz hogy letedd és ne legyen baj belőle később! Sok sikert!
2013. nov. 7. 20:50
24/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok a válaszokat, holnaptól vagyis már mától nem dohányzom.a babám egészsége fontosabb:)
vajon ha a babâd hozzàd szólhatna most a pocidból mit vàlasztana? Egy szâl cigit vagy egy szelet csokit, hm?
2013. nov. 7. 21:30
Persze, minden szart megeszunk, ahogy te is, kedves 19-es, hiszen te magad mondtad, hogy hazudik, aki azt mondja, hogy biokajan elt terhesseg elott es alatt. Vagyis nyilvan te is tomted magadba a karos es rakkelto cuccokat....de valoban... a sok egeszsegtelen szarsag melle, amit lenyeltel meg pont a cigire van szuksege az embernek... biztosan igy van? Szerintem te hazudsz magadnak ezzel a "mas is egeszsegtelen, amit megeszunk, megiszunk, a cigi a legkevesebb" ESZMEfuttatassal (olyan nincs hogy elmefuttatas, felhivnam a figyelmedet).
2013. nov. 7. 21:53
27/57 A kérdező kommentje:
nem éppen ide illik, de megnéztem ma a 22 hét című kis filmet.aki nem látta :
A film egy tinilányról szól, akit megerőszakoltak és ez miatt az abortusz mellett dönt.
A magzat élve születik meg, és az elvetélés alatt a lány megbánja a tettét.
Mindent elkövet, hogy megmentse a babát, de senki nem segít.
Én alapból érzékeny vagyok és sokat sírtam rajta, de soha nem tudnék ilyet tenni a picikémmel.Most értettem meg talán igazán ahogy ezt a filmet láttam.Nézzétek meg ha bírjátok az ilyet, bár elég szomorú.
Helyes! Szokj le buszke vagyok rad! :-)
2013. nov. 8. 14:12
Ez aztán a felfogás, ha egy dohányzó anyukának vélhetően a dohányzás okozta beteg gyermeke születik, akkor szerinted az NEM a dohányzástól beteg? Akkor a dohányosok nagy része sem azért hal meg tüdőrákban, mert dohányzott, hanem puszta véletlen? Hogy az alkoholisták májkárosodást szenvednek, hogy a drogosok idegrendszeri betegséggel küzdenek? Semmi köze egymáshoz igaz? Rohadt buta vagy, de gondolom ez sem függ össze semmivel, bár lehet ha anyád nem cigizett volna, működne az agyad is.
2013. nov. 9. 07:21
30/57 A kérdező kommentje:
utolsó:más is halhat meg tüdőrákban és nem dohányzik, más is halhat meg májbetegségben úgy h nem iszik.csak egy kérdés volt nem vagyok buta és anyám nem dohányzott velem.menjél hűtsd le magad vmi hideggel ne itt idegbajoskodj a kérdésem alatt!köszi
Kapcsolódó kérdések: