Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzok és terhes vagyok....

Dohányzok és terhes vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, ma is elszívtam 6 szálat. Baja lesz a babámnak? Nagyon félek.7 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 16:27
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
82%
2 dohányzó barátnőm szült nemrég gyereket. Az egyiknek a 30. héten született a babája, a másodiknak időre, de 2500 grammal. Mindegyik a dohányzásra vezethető vissza. És akkor még csak később derül ki a többi probléma. Hogy tudnál azzal a bűntudattal együtt élni, hogy a miattad asztmás gyereked fuldoklik majd? Mit fogsz AKKOR érezni amikor sírva fut oda, hogy nem kap levegőt? :(
2013. nov. 7. 17:08
 12/57 anonim ***** válasza:
68%
Nem elkeseredni kéne, hanem letenni a cigit. Helyette rágózz vagy egyél többet és sikerülni fog! Csak akarnod kell! Gondolj a babádra.. :-)
2013. nov. 7. 17:13
 13/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.mindjárt sírok, szegény csöppségem:( nem gyújtok rá többet!
2013. nov. 7. 17:17
 14/57 anonim ***** válasza:
9%

Dohányoztam terhességem alatt , napi 3 max 4 szálat . Az orvosom tudta es a Vedono is, nem szóltak csak azt mondtak többet ne es egyek előtte . Engem le lehet ezért pontozni..

Nyugi semmi baja nem lesz ettől, de tedd le ha ez nem okoz problémát :-) azért neked is jobb lesz!

Az én babám: 40+5 napra született 3040grammal 53cm-vel.

2013. nov. 7. 18:04
 15/57 anonim ***** válasza:
73%
Amikor a dokim megallapitotta, hogy a 11. heten mar nincs szivmukodese a babanak, az volt az elso kerdese, hogy dohanyzom-e. En nem dohanyzom abszolut, de ugy tunik, tenyleg nagyon veszelyes. A sajat es a babad erdekeben redd le a cigit vegervenyesen!
2013. nov. 7. 18:05
 16/57 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 14-es!

Az anyai dohányzás káros hatása nem csak magzati korban jöhet elő, hanem megszületés után, vagy éppen évekkel később. Szóval azért még ne szóld el magad, hogy nem ártott a babádnak a cigi!

2013. nov. 7. 18:09
 17/57 anonim ***** válasza:
58%

Mindjárt sírsz???Mert mit vártál?Azt hiszed ez jó neki?

Vagy hogy azt írjuk,hogy nem lesz semmi baja?

Az eszem megáll.Komolyan,most mit gondoltál??Hogy ez neki nem árt??

2013. nov. 7. 18:28
 18/57 anonim ***** válasza:
47%

Kedves kérdező, hála Istennek, az első 6 hétben még nincs közvetlen kapcsolat a baba és az anyuka szervezete között. Majdnem éppen jókor ébredtél.

A felelősséged óriási, azonnal tedd le azt a vacak cigit! Egy gyermek mindig nemesebbé tesz. :) Boldog babavárást!

2013. nov. 7. 18:48
 19/57 anonim ***** válasza:
6%

14es vagyok. 25 éves vagyok. Édesanyám velem napi 10 szál cigit szívott el (ORVOS MONDTA NEKI, hogy az meg nem probléma )... Egészséges vagyok. Es a kislányom is :)

Nem pártolom a dohányzást de senkinek a döntésébe nem szólnék.

Mellesleg kerdezzetek meg magyaroktól: bio McDonalds finom?:) avagy a cukros "finomsagaitok"? Ugyanannyit ártotok a cukorral mind a dohanyzassal.

2-3-4 szál cigitol SEMMI BAJA NEM LESZ. Fogjátok mar fel:)ha meg ne adj isten beteg baba születik így is es úgy is az lenne es nem a 3 szál cigi lesz az oka.

Koszi a 0-át nyomjatok, az igazság szúrja egyes tokeletesnekg látszódni akaró anyukák szemet :)

10 évesen amikor tömitek a gyermekeitekbe a "jobbnál jobb" kajákat?:))) meg az energiaital lottyok vagy a többi káros dolog... Ne vicceljunk mar....

2013. nov. 7. 19:53
 20/57 anonim ***** válasza:
33%
van pár asztmás ismerősöm (nekem is asztma gyanúm volt anno, szerencsére elnőttem), és egyikünknek sem dohányzott az édesanyja. Manapság az asztma népbetegség, nem a dohányzástól lesz az a gyerek. Növeli az esélyét persze, de mi nem? Budapesten mondjuk minden nap gyalog mész munkába, kb ugyanolyan káros.
2013. nov. 7. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!