Dohányzok és terhes vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, ma is elszívtam 6 szálat. Baja lesz a babámnak? Nagyon félek.7 hetes vagyok
Dohányoztam terhességem alatt , napi 3 max 4 szálat . Az orvosom tudta es a Vedono is, nem szóltak csak azt mondtak többet ne es egyek előtte . Engem le lehet ezért pontozni..
Nyugi semmi baja nem lesz ettől, de tedd le ha ez nem okoz problémát :-) azért neked is jobb lesz!
Az én babám: 40+5 napra született 3040grammal 53cm-vel.
Kedves 14-es!
Az anyai dohányzás káros hatása nem csak magzati korban jöhet elő, hanem megszületés után, vagy éppen évekkel később. Szóval azért még ne szóld el magad, hogy nem ártott a babádnak a cigi!
Mindjárt sírsz???Mert mit vártál?Azt hiszed ez jó neki?
Vagy hogy azt írjuk,hogy nem lesz semmi baja?
Az eszem megáll.Komolyan,most mit gondoltál??Hogy ez neki nem árt??
Kedves kérdező, hála Istennek, az első 6 hétben még nincs közvetlen kapcsolat a baba és az anyuka szervezete között. Majdnem éppen jókor ébredtél.
A felelősséged óriási, azonnal tedd le azt a vacak cigit! Egy gyermek mindig nemesebbé tesz. :) Boldog babavárást!
14es vagyok. 25 éves vagyok. Édesanyám velem napi 10 szál cigit szívott el (ORVOS MONDTA NEKI, hogy az meg nem probléma )... Egészséges vagyok. Es a kislányom is :)
Nem pártolom a dohányzást de senkinek a döntésébe nem szólnék.
Mellesleg kerdezzetek meg magyaroktól: bio McDonalds finom?:) avagy a cukros "finomsagaitok"? Ugyanannyit ártotok a cukorral mind a dohanyzassal.
2-3-4 szál cigitol SEMMI BAJA NEM LESZ. Fogjátok mar fel:)ha meg ne adj isten beteg baba születik így is es úgy is az lenne es nem a 3 szál cigi lesz az oka.
Koszi a 0-át nyomjatok, az igazság szúrja egyes tokeletesnekg látszódni akaró anyukák szemet :)
10 évesen amikor tömitek a gyermekeitekbe a "jobbnál jobb" kajákat?:))) meg az energiaital lottyok vagy a többi káros dolog... Ne vicceljunk mar....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!