A terheléses vércukrom 8 lett hétfőn kell mennem a kórházba. A diétát elkezdtem de nagyon félek hogy idáig a magas cukor végett lehet e baja a babámnak? Valakinek volt hasonló a babának ártott a magasabb cukor? 27hkm
Ha a 120 perces lett 8, akkor az még nem a világvége. Egy hajszállal magasabb, mint a határérték.
Ha odafigyelsz magadra, meg követed az orvos utasításait, megúszhatod gond nélkül. Szülés után is érdemes lesz néha ellenőrizni a vércukrodat.
Pont ebben a cipőben járok! 26 hetes vagyok,egy hete derült ki,hogy 8,3 a cukrom.Az orvos megnézte a babát,magzatvíz mennyiségét,hogy rendben van-e és rendben volt vele minden,csak tartani kell a diétát ,hogy megelőzzük a bajt.
Nekem azt mondták,hogy még időben derült ki,mert ezért is ilyenkor nézik a cukrot a kismamáknál,mert ilyenkor alakulhat ki a betegség. Sűrűbben fogják vizsgálni a babát is,te is megkapsz minden tanácsot,hogy mit egyél és ha betartod nem lesz baj!
Nekem ajánlották az itthoni vércukor mérőt is ,kaptam egy kisfüzetet ,bejelölték mikor nézzem a cukrot,azt kell vinnem a dietetikushoz és a alapján adnak további tanácsot!Már most jobb a cukrom,pedig csak két napja vagyok szigorú diétán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!