Terhes vagyok de félek!? Szeretném elmesélni történetem és kíváncsi vagyok hogy, voltatok e hasonlo helyzetben és mindenki igy éli ezt meg ahogy én?
Nekem tavaly 2vetélésem volt,csak nekem tudják az okát.
Májusban nem jött meg,teszteltem ami nagyon halvány pozitív lett.Félve mondtam el a férjemnek,mert féltünk nagyon,hogy nehogy megint baj legyen.Megbeszéltük,hogy nem beszélünk róla és próbálunk ugy tenni,mintha nem is tudnánk.Orvoshoz is csak késöbb akartam menni nehogy baj legyen.8hetesen vérezni kezdtem,azonnal kórház.Uh,vizsgálatok a babának semmi baja nem tudják mitöl vérzek,feküdnöm kellett csak wc-re mehettem és utrot szedtem.Másnapra csökkent a vérzés,egy hét mulva teljesen el is mult.Csak arra tudtam gondolni,hogy ez a baba meg fog születni,meg kell születnie.Azóta már a 31.hétben vagyunk és minden a legnagyobb rendben a kicsi fiammal,mióta mozog azóta tudatosult bennünk,hogy ennyi szenvedés után tényleg szülök leszünk:)Tudom,hogy félsz nehogy megint baj legyen,de nem szabad erre gondolnod.Ha bármiben tudok segíteni akár csak tanáccsal is,nyugodtan írj privát üzit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!