Megcsúsztam a lépcsőn! Ugye nem lesz baja a babámnak? 17 hetes kismama vagyok.
Figyelt kérdés
Megcsúsztam a lépcsőn felfelé jövet, a térdem érkezett le a lépcsőre, azt nagyon beütöttem, de más nem ütöttem be, mert a kezem a letettem. Az eséstől nem lehet baja a babámnak ugye?2013. dec. 18. 15:30
2/10 anonim válasza:
3 hete én is lecsúsztam a lépcsőn alulról a 2. fokról fenékkel. Hívtam a dokimat és azt mondta ha nincs görcs, vérzés akkor nincs baj, de azért bekönyörögtem magam uh-ra. Persze, szerencsére nem volt semmi gond.
27+6 hkm
3/10 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, amit a 2. hozzászóló. Ha nem van/lesz görcs, vagy vérzés, nem kell izgulni!
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem csak annyi volt, mintha hirtelen letérdelnél, tehát térdre estem, nem mentem sehova. Így nem történhetett semmi ugye?
2013. dec. 18. 15:37
5/10 anonim válasza:
Nem történt semmi. Maximum hullámzott egyet. :)
6/10 anonim válasza:
Ha nem görcsölsz, nem vérzél, semmi baj nincs. Én kb. 26 hetesen estem térdre.
8/10 anonim válasza:
Biztos nem lett semmi baja, hiszen védi őt a magzatvíz! Igaz, én csak 13 hetes voltam akkor, amikor a strandon valahogy a csúszda elé keveredtem, és egy kb. 30 kg-os kislány teljes erőből, nagy lendülettel a pocakomba csapódott. Borzasztóan megijedtem, de szerencsére nem volt sem vérzés, sem görcs utána, hála Istennek azóta is kiválóan van a picurkám. Ha nem fáj, nem görcsölsz, akkor szerintem nincs gond. Az idegeskedéssel többet ártasz. Boldog babavárást! :)
9/10 anonim válasza:
Mindenképp nézesd meg a dokival,mert a méhlepény leválhat! Persze,ha nem vérzel,nincs fájdalmad, nem történhetett komolyabb baj. Én 27 hetesen estem a térdemre és a kezemre. Elmentem dokihoz és ő mondta,h jó, hogy megnézetem a lepény miatt.
10/10 anonim válasza:
kg 7 hónapos terhes voltam amikor ultrahangról mentem haza a kórházban és elcsúsztam a folyósón és az oldalamat vertem be de félig a kezemre érkeztem hála ég nem történt nagy baj.
Ha nincs görcs és nincs vérzés akkor semmi baja a babócádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!