Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor bajt okoztam 9,5...

Most akkor bajt okoztam 9,5 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
Elkezdtem neki múlt héten adni a homeos Oscilloscoccinumot, de nem azért mert beteg hanem csak megelőzésként. A tájékoztatóra is azt írták és a patikus is azt mondta, hogy heti egy fiolával kell kapnia ha megelőzésre adom. Kevés vízben feloldva stb... De itt meg azt olvastam, hogy csak pár golyócskát, vagy fél fiolányit adnak az anyukák egyszerre a babának. Most akkor hogyan adjam neki? És ugye nem lesz baja a babámnak tőle?
2009. febr. 18. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy! Nem lett semmi baja!!!

Azért szoktak kevesebbet adni, mert állítólag 10 golyócskának is ugyanolyan hatása van, mintha az egész fiolával beadnád!

2009. febr. 18. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én születésétől fogva kis taknyolásnál használom neki és mindíg 1 adagot oldok fel.A tájékoztatóban is így van írva.
2009. febr. 18. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy okoztál bajt! Megelőzésként én is heti 1 fiolát adok a 3 éves lányomnak és 7 hós fiamnak!
2009. febr. 18. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
bocsi, h kérdezek: ezt úgy adjátok, h pl minden héten kedden kap 1 fiolával 6 héten át?
2009. febr. 18. 22:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Húúú:) Köszi lányok. Nagyon hálás vagyok nektek, hogy megnyugtattatok, mert így egész éjjel nem tudtam volna aludni. Igen valóban a tájékoztatóban is ezt az adagolást írják amit én is alkalmazok, de a patikustól is direkt rákérdeztem amikor megvettem a szert és ő is ezt mondta. Csak elbizonytalanodtam a délután mert itt a fórumon másképp írta a többi anyuka. És az utólsó válaszolónak üzenem, hogy igen. Megelőzés céljából minden héten ugyan azon a napon adom a kislányomnak sőt én magam is szede. Tehát heti egy fiola hat héten át. A patikus elmondása szerint a hat hét az egy kúra. Mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek. Jó éjt.
2009. febr. 18. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:
köszi, akkor így adagolom majd én is:)
2009. febr. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!