Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás mindig bajt jelent?

Barnázás mindig bajt jelent?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. Tegnap este mikor hazajöttem a munkából wc-zés után megtöröltem magam és barnás nyúlós (már bocsánat) volt a papíron. Hívtam a védőnőt azt mondta nincs semmi baj. Majd hétfőn megyek dokihoz.
2014. febr. 22. 07:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj de a védőnőd elég buta... Nagyon sok oka lehet a barnázásnak, és a terhesség alatt SEMMILYEN vérzés nem normális (a barnázás is az) Ma menj el az orvoshoz nehogy késő legyen..
2014. febr. 22. 07:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen elég érdekes , ezt már tapasztaltam mert már van egy gyermekem. Az első terhességnél nem volt ilyen barnázásom. Azt hiszem ha felébred a család bemegyünk az ügyeletre.
2014. febr. 22. 07:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd írj,hogy mi volt. Lehet, hogy hematóma, nekem is ennyi idősen kezdett ürülni, kaptam rá duphastont. De lehet más oka is, ezért jobb, ha lát az orvos. Remélem semmi komoly nincs.

1-es

2014. febr. 22. 07:44
 4/11 anonim ***** válasza:

2x vetéltem el. Először 8. héten kezdődött és abba se maradt a barnázás, amíg 12 hetesen el nem vetéltem. Semmi görcs, csak nagyon picike barnázás minden nap. Második vetélésem is ugyanígy kezdődött. 8. héten barnáztam. 2 napig, de olyan picike pöttyöt, hogy alig lehetett észrevenni. És megint elvetéltem. Két irinyó pirinyó kis pötty utalt rá.

Nem mindig jelent bajt, valamikor tényleg semmi baj nincs belőle. Olvastam már olyat, hogy valakiből dőlt a vér, mégsem lett semmi. De azt mondom, minden kis gyanús jelre menni kell ellenőrzésre.

2014. febr. 22. 07:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Majd irok hogy mi volt.
2014. febr. 22. 07:47
 6/11 A kérdező kommentje:
tegnap este óta nem jelentkezett, de azért nagyon aggódom.
2014. febr. 22. 07:51
 7/11 A kérdező kommentje:
tegnap vagy ma kellene újra megjönni, ha nem lennék terhes.
2014. febr. 22. 07:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak a mensi miatt van, de mindenképp lásson orvos. Jobb félni, mint megijedni.
2014. febr. 22. 07:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem erre irták fel az Utrogestant, a barnázást alacsony progeszteron szintre utal és el is vetélhetsz. Ne aggódj, nem fogsz elvetélni de mindenképp emlitsd az orvosnak.

Minden jót.

2014. febr. 22. 08:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjöttünk a dokitól. Semmilyen vérzést nem látott, a baba jól van. Hüvely gyulladásom van, kaptam rá kúpot. Ez okozta a barnázást.
2014. febr. 22. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!