Terhesség elején a barnázás bajt jelent?
Végre úgy néz ki összejött a baba, nagyon vártuk már. :) Pozitív lett a tesztem a héten. (Orvosomhoz csak márc. elején mennék, akkorra kaptam időpontot.) A meg nem jött mensi után pár nappal volt egy nap kis barnázásom, illetve a mai napon. Ez lehet esetleg probléma? Nálatok volt ilyen? Első terhességemnél volt néha kicsi barnázás, de az menstruáció (helyett) idején.
Köszönöm a segítséget és a tapasztalotakat!
Nekem volt többször is a 11 hétig, de mindig voltam dokinál. Nem kaptam rá semmit, csak megnézett uh-val mindig, azt mondták valószínű ahogy beágyazódott, elpattanhatott egy-két ér, és ez a vér ürült ki. Egy másik doki pedig rutascorbint javasolt, pont emiatt, hogy az ereket erősítse.
Egyébként sok helyen hormonpótlást adnak rá, bár ez sok doki szerint csak placebo, mert az első 12 hétben a mindent vagy semmit el működik...az én orvosom ezen az elven volt, így nem is kaptam semmit, és minden rendben is volt. Azért a pihenés javasolt, és én azért megnézetném magam dokival....
Nyilván úgy értve, hogy ha egyébként a hormonháztartás rendben van, mert általában akiknek ténylegesen a hormonpótlás segít megtartani a babát, azoknál már a teherbeesésnél vannak gondok...
De ezt csak arra írtam, hogy nem feltétlenül kap rá az ember bármit is, így lehet hogy semmi gond nem lesz, de azért érdemes orvosnak megmutatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!