6hetesen 1napig tarto pici verzes+barnazas bajt jelenthet?
Nem feltétlenül. Nekem szintén 6 hetesen, 1 naposan volt rózsaszínes folyásom, illetve 7 hetesen 1 naposan szintén. Mindkétszer rohantunk a kórházba, és mondták, hogy semmi baj nincs, ez természetes jelenség. Az embrió ilyenkor tájt csatlakozik az anya vérkeringéséhez, ez megbontja az ereket, és ez okozza a kis mennyiségű barnás, rózsaszínes, enyhén véres folyást. Természetesen, azt tudom javasolni, hogy lásson orvos, de mindenképpen hozzáteszem, hogy ne rémülj halálra (ahogy én tettem...), mert nagyon sok nőnél fordul elő az ilyesmi.
Én Rutascorbint kaptam rá, ami erősíti az erek falát. (Később határozottan jól jött, mert orrvérzős voltam.)
Ez egyébként egy vitaminkészítmény, pár száz Forintért vehetsz te is, de jobb megbeszélni azért az orvossal.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!