Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett valaki terhes barnázásokk...

Lett valaki terhes barnázásokkal is?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,így összejön-e a baba

2013. máj. 2. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem kb egy éve a vérzés előtt/után mindig volt barnázás. 15 hetes vagyok
2013. máj. 2. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem évekig volt mensi elött minimum 2-3 nap, amikor barnáztam. Voltam hormon vizsgálaton, semmi bajom nem volt. Terhességem első jele volt, hogy elmaradt a barnázás,majd a mensi is! :-)

Azért, ha úgy érzed gond lehet és még nem voltál, kérj beutalót hormon laborra a nőgyógyásztól, csak hogy megnyugodj! :-)

21 hkm

2013. máj. 2. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen. Sőt, az első babás hónapban vérzésem is volt, mensi szerű, csak rövidebb ideig tartott. Rá 2 hétre meg erős barnázás. Addig nem sejtettem, hogy terhes vagyok.
2013. máj. 3. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én is kiváncsi voltam. Fél évig próbálkoztunk úgy hogy nekem menstruáció elôtt 2-3 nap barnázás volt, de nem sikerült. A doki azt mondta, hogy sárgatest hormon probléma és tegyük rendbe a barnázást, azaz szedjek PreMens tablettát, ez 3 hónap alatt rendbeteszi. Így is tettem, elkezdtem szedni ezt a tablettát, és.... már rögtön az elsô hónapban 1 naposra csökkent a mensi elôtti barnázás, a következô hónapban pedig terhes is lettem. :)

Azóta minden rendben van.

15 hkm

2013. máj. 3. 14:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Azért örülök,hogy senki sem írta,hogy nem jön össze így a baba. Már fél éve,hogy missed abortuszom volt,elötte soha nem voltak ilyen jellegű problémáim,szép 28 napos ciklusaim voltak,5 napig tartottak.A műtét után viszont hol pár nappal késöbb jön meg,hol pár nappal elöbb,néha barnázgattam,bár elmúlt,ez már pár hónapja volt,viszont kaptam egy pajzsmirigy hormon tablettát (LETROX) amit kb 2 hete szedek és megint visszajött a barnázás ,szerintem ettől,mert a hormonjaim teljesen rendben vannak.Legalább is remélem nem változtatott rajtuk ez a gyógyszer.

Nagyon boldog babavárást mindenkinek!

2013. máj. 3. 15:22
 6/8 Nazsa válasza:
Szia! Én is így voltam,sokat barnáztam a menstruáció előtt és után is. Babát szerettünk volna,de nem jött össze. Sok szert kipróbáltam és végül az e vitamint kezdtem el szedni. Rögtön csökkent 1. hónapban a barnázásom es 2. hónap után pozitivat teszteltem. Lehet,hogy nem az e vitamintól,de szerintem igen. Próbáld ki,ártani nem árthat. :) Sok sikert!
2013. máj. 5. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Off

az E vitamin a pajzsmirigy működését egyensúlyozza, ezért szűnhetett meg a barnázás. Érdemes kipróbálni, a D vitaminnal együtt.

2013. máj. 5. 09:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszi a válaszokat,utolsóktól kérdezném,hogy ha gravidát szedek,akkor az abban lévő E vitamin is elég?
2013. máj. 5. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!