Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Terhes vagyok 22...

Mit tegyek? Terhes vagyok 22 hetes és Örökbe szeretném adni!

Figyelt kérdés

2013. máj. 2. 11:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Első körben a védőnőd kérdezd, hogy mit kell tenned, kihez fordulj.
2013. máj. 2. 11:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Védőnő elirányít téged a megfelelő szervekhez.
2013. máj. 2. 11:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem tudod megtartani a kicsit, keresd meg a Gólyahír alapítványt. Ők egyrészt tudnak téged támogatni lelkileg is, másrészt nyílt örökbeadásban segítenek. Keresnek neked örökbefogadó szülőket. Így akár te is kiválaszthatod, kihez kerüljön a kicsi.

[link]

2013. máj. 2. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
10%
Nem akarok beleszólni a dolgodba...de biztos vagy benne?Nem bírnám megtenni,hogy aki a hasamban mocorog azt másnak adjam.
2013. máj. 2. 11:41
 5/15 A kérdező kommentje:
igen megfontolt a döntés.
2013. máj. 2. 11:47
 6/15 A kérdező kommentje:
a helyi védőnő nem épp a titok tartásárol hires.
2013. máj. 2. 11:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

BÖLCSŐ ALAPÍTVÁNY,

A NEM VÁRT BABÁK BÖLCSŐJE!

Szeretnénk segítséget, egy biztonságos helyet, BÖLCSŐT nyújtani a nem várt újszülötteknek.

Azok a kétségbeesett, vagy kilátástalan helyzetben levő várandósok - krízisterhesek -, akik hozzánk fordulnak, mert nem tudják, vagy nem akarják megtartani a születendő babájukat, közreműködésünkkel biztonságos, kórházi körülmények között hozhatják világra az újszülöttet.

A segítségnyújtásban nem bíráljuk, nem mérlegeljük, hogy a szégyen, a félelem, vagy a szegénység miatt kényszerül arra egy anya, hogy titokban szülje meg gyermekét.

Szeretnénk, hogyha ebben a kiszolgáltatott krízishelyzetben a kérdéseikre választ, szükségleteikre megoldást kapnának, hogy terhességük utolsó hetei vagy hónapjai nyugodt, személyüket elfogadó közegben teljenek.

1997 decembere óta működik kislétszámú átmeneti otthonunk, ahol a három szobában 6 felnőttet - esetleg 1-2 gyermekkel - tudunk elhelyezni a szülésig.

Terheseinkkel a pszichológusunk foglalkozik a szülés előtt, de szükség szerint utána is.

2006-ban sikerült egy újabb kislétszámú anyaotthont megnyitnunk Budapesten, ezzel a távolról érkezők már választhatnak a budapesti és a szekszárdi anyaotthon között.

Az elmúlt időszak alatt körülbelül 350-en vették igénybe a szekszárdi és a budapesti átmeneti otthon nyújtotta lehetőségét rövidebb-hosszabb időre.

Az ország bármelyik pontjáról hívhat.

Hívjon bennünket,

biztos lehet abban, hogy telefonja célba ér.

+36-20/944-3566

Hívd fel, hátha tudnak segíteni. Kitarást és sok erőt kívánok.

2013. máj. 2. 11:55
 8/15 anonim ***** válasza:
9%
Köszi,hogy lepontoztál.Voltaképp semmi becsmérlőt nem írtam.De azért aranyos vagy.
2013. máj. 2. 12:04
 9/15 A kérdező kommentje:
nem tudom mit csináltam nem pontoztam, most használom először.
2013. máj. 2. 12:13
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

Ha már így kell döntened, inkább a nyílt örökbeadás mellett dönts. Kaptál két nevet is (Bölcső / Gólyahír alapítványok).

Ez azért jó, mert itt akár te is kiválaszthatod, hogy kik legyenek az örökbefogadó szülők. Legalább tudnád, hogy a gyermeked jó helyre kerül majd.

2013. máj. 2. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!