Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetesen "barnázás"és görcsök...

4 hetesen "barnázás"és görcsök nagy bajt jelentenek?

Figyelt kérdés
4 hetes vagyok,orvosnál még nem voltam.2 nap van barnázásom és kb 1 hete szurkál a hasam is.Most jött volna meg az első menzeszem.Lehet hogy attól van?
2010. ápr. 18. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz, vagy kórházba!A barnázás tulajdonképpen vér.Ez utalhat vetélésre is.Ne izgulj az orvos ír fel Neked terhességet támogató gyógyszert pl. Utrogestant.Ajánlatos Magne B6-ot is szedni és sokat pihenni. Feltétlenül beszélj orvossal!
2010. ápr. 18. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Inkább feleslegesen menj el, mint ne.
2010. ápr. 18. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Azonnal orvo! Lehet fenyegető vetélés jele is, mindenképp beszélj orvossal! De azért ne aggódd magad halálra, mert nem mindenképp rosszat jelent! Nekem is volt, kaptam gyógyszert, és azóta semmi baj!Boldog babavárást!
2010. ápr. 19. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!